Det senaste från VMworld i USA

Under VMworld i USA lanserar VMware nya och förbättrade lösningar för att hantera utmaningar med multi cloud-miljöer.

Med hjälp av VMware Cloud Services kommer IT-, utvecklings- och säkerhetsteam kunna hantera kostnader, processer, säkerhet och regelefterlevnad i flera moln på ett bättre sätt.

Det senaste från VMworld i USA 1
Raghu Raghuram, operativ chef produkter och molnlösningar på VMware

Alltfler företag har en multi cloud-miljö och enligt Forrester har 89 procent av organisationer minst två olika moln, och 74 procent tre eller fler publika moln. Den ökade användningen av publika moln gör att organisationer kämpar med flera olika verktyg och processer för att säkerställa regelefterlevnad och prestanda.

– VMware bygger vidare på sitt erkända ledarskap med VMware vRealize Cloud Management för att leverera en integrerad uppsättning SaaS-tjänster som hanterar utmaningarna på ett enhetligt och konsekvent sätt i både publika och privata moln, säger Raghu Raghuram, operativ chef för produkter och molnlösningar på VMware. Tack vare vår omfattande plattform för molnmiljöer kommer kunderna att vara bättre rustade så att de kan skapa mer värde, förbättra företagets prestanda och minska riskerna genom att effektivare hantera, säkra och driva arbetsflöden i molnet.
Förbättringarna i VMwares SaaS-plattform innefattar de nya automatiserings- och säkerhetstjänsterna VMware Cloud Assembly, VMware Service Broker, VMware Code Stream, VMware Secure State samt Wavefront by VMware.

Bättre funktioner i det hybrida molnet

En annan nyhet från VMworld är de nya funktionerna för hybrida moln som hjälper kunderna med den digitala transformationen av verksamheten. VMware lanserar vSphere Platinum Edition för att bättre säkra applikationer och infrastruktur, en ny version av vSAN för att underlätta flytten till HCI och nya uppdateringar av VMware vRealize-plattformen (CMP) för att hjälpa kunder att leverera infrastruktur som är lätt att vidareutveckla i alla moln med en säker och konsekvent hantering.

VMware använder innovation för att omforma IT och företag och menar att en framgångsrik digital verksamhet behöver en säker och flexibel grund. Företagets kompatibla moln-, mobilitets- och säkerhetslösningar utgör en säker och mer flexibel grund oavsett applikation, enhet eller moln.

– Våra kunder har många olika behov och prioriteringar, men vårt fokus är att skapa innovation som ger dem en digital grund som hjälper dem att möta deras framtida IT-behov, samtidigt som det hjälper dem att få ut mesta möjliga av deras befintliga IT-investeringar, säger Raghu Raghuram. Vi fortsätter att investera i infrastrukturprogramvara för databehandling, nätverk, lagring och hantering, så att kunderna kan lita på att dessa säkert och effektivt stöttar deras applikationer, data, anställda och processer, vilka kommer påverka och driva deras verksamheter i årtionden framöver.