Hewlett Packard Enterprise och HP presenterar en digital Guldmyran Awards
Hem EVENTEvent Bevakning Hewlett Packard Enterprise och HP presenterar en digital Guldmyran Awards

Hewlett Packard Enterprise och HP presenterar en digital Guldmyran Awards

Publicerat av: Redaktionen

I år sker prisutdelningen på distans i en webcastsändning från Stockholm Waterfront.

Hewlett Packard Enterprise och HP presenterar en digital Guldmyran AwardsGuldmyran Awards websändning som skedde i år digitlat och som utöver prisutdelningar bjöd på korta inspirationsföreläsningar och underhållningsinslag. Programledaren var Josefin Johansson.

Om Guldmyran

Guldmyran delas ut till partners som säljer och levererar HP:s och HPE:s innovation i linje med våra respektive strategier.

Kategorierna Growth och Partner of the year följer samma upplägg som tidigare år. I kategorin ”Growth” väger till exempel självklart en ren försäljningsökning tungt, men står våra produkter dessutom för en växande andel av partnerns totala omsättning blir valet ännu enklare. Faktor som samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet har också stor betydelse. Vi premierar hellre en partner som driver på och aktivt utvecklar sin affär än en oengagerad partner med stora volymer.

Övriga kategorier från tidigare år har ersatts av nya kategorier. Här fokuserar vi istället på hur HP:s och HPE:s innovationer kan skapa värde för människor, organisationer och samhället i stort. I år delar vi ut pris i kategorierna ”Samhällsnytta”, ”Utveckla & effektivisera” och ”Säkerhet & integritet”.

Partnerföretagen har själva nominerat sina mest värdeskapande projekt. Med utgångspunkt från dessa nomineringar har en jury utsett finalister och vinnare. I dessa kategorier tävlar partners till HP och HPE tillsammans.

Nominerade och vinnare, Guldmyran 2020

HPE Partner of the Year                                                        

Finalister                                                                                       

Advania
Cygate
Atea

Vinnare
Att kraftsamla när landet är i kris är inte främmande för er. I år har ni verkligen visat att ni finns där kunderna finns, fysiskt som virtuell och när de behöver er ställer ni alltid upp. Med Sveriges i särklass mest omfattade HPE kompetens och en fysik i särklass är ni alltid en toppspelare och i år satte ni alla möjligheter till mål! Stort tack för en fantastisk tillväxt och ett magiskt 2020!

Vinnare av HPE Partner of the Year 2020 är Atea

HPE Growth                                                                               

Finalister                                                                                       

Techster
Cuebid
Invid
Gibon

Vinnare
Med kunden i fokus som orubblig och ständig ledstjärna har denna partner likt smidigheten av en gasell lyckats med konststycket att skapa mervärde för kunderna, kontinuerligt öka sin omsättning och parallellt med detta även sin kompetens. Vi välkomnar er varmt till den unika gruppen av HPE Guldpartners.

Vinnare av HPE Growth 2020 är Techster

HP Growth

Finalister

Visolit
Invid
Foxway
Citedo

Vinnare
Genom en strategisk samarbetsvilja på alla affärsområden med oss på HP så har vi gemensamt hittat ett recept på framgång. Det krävs stort mod med stora insatser för att samarbeta på riktigt och ni har visat er besitta bådadera. Det har lett till en gemensam tillväxt under föregående år utan motstycke.

Vinnare av HP Growth 2020 är Foxway

HP Partner of the Year

Finalister

Atea
Foxway
Citedo

Vinnare
Många saker som vi säger till varandra är lättare sagda än gjorda. “Vi ska växa tillsammans”; “Vi ska vara strategiska med varandra”; “Vi går in i detta lika hårt tillsammans”. Men att faktiskt stå för sitt ord och göra detta genomgående även när det är extremt svårt förtjänar all respekt. Det här är vårt sätt att visa det.

Vinnare av HP Partner of the Year 2020 är Atea

 Nya kategorier:

Säkerhet och Integritet
HP och HPE

Finalister

Advania, 100% svensk cloudtjänst för svenska marknaden

Cygate,  As a service at your service med Greenlake Central

Nordlo, Lyckosam on prem as a service i Gästrikland

Atea, Hållbara upphandlingar till ny nivå i Skåne

Citedo, Höjd säkerhet och bättre kostnadskontroll hos IES

Vinnare
Säkerhet och integritet är essentiellt och ofta en konkurrensfördel. Att erbjuda och vägleda kunden till rätt plats för rätt tjänst och behov är nyckeln till framgång. Att samtidigt erbjuda en transparens och visibilitet skapar långtgående förtroende.

Årets vinnare har lyckats galant med allt detta och etablerat sig som en ny svensk as-a-service leverantör utifrån närhet, hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet.

Vinnare av Guldmyran Säkerhet och Integritet är Cygate

Utveckla och Effektivisera

HP och HPE

Finalister

Cuebid, MMT, snabbare insikter från havets hemligheter

Cygate, Innovation i Norges modernaste byggnad Ökern

PC Addon, Skalbarhet och effektivitet hos Veddesta med NaaS

Advania, One Nordic transformation till agil as-a-service

Vinnare
Piset går till ett nytt och fruktbart samarbete som har visat hur agil outsourcing av IT-tjänster faktiskt kan föra dem närmare kärnverksamheten. Genom lyhördhet, tillgänglighet och utmärkt konsultarbete har man lyckats utveckla och effektivisera kundens verksamhet och även kunnat växa tillsammans. Och en gång för alla visat att  mjuka värden skapar ekonomiska värden.

Vinnare av Guldmyran Utveckla och Effektivisera är Stort grattis One Nordic projektet och Advania

Samhällsnytta

HP och HPE

Finalister

Advania, Voice – Musikalisk inlärning i skolan

Atea, Effektiv mobilisering när det verkligen gäller

Atea, Mindre administration, mer vision i Skurup

Advania, Smartare resursfördelning inom vården

B2B IT-Partner, Verksamhetskritisk infrastrukturutveckling

Vinnare
Vinnaren i kategorin Samhällsnytta har under ett extremt år lyckats att mobilisera alla krafter när det verkligen gäller. Genom effektivt resursutnyttjande, flexibilitet och skalbarhet har man lyckats skapa verklig samhällsnytta i en föränderlig och utmanande global verklighet. Och sannerligen byggt både Sverige och hela världen med IT.

Vinnare av Guldmyran Samhällsnytta är Atea

Hedersmyran 2020

HP och HPE vill hedra en partner som brutit helt ny mark, även globalt sett, vad gäller hållbarhetsarbete inom IT-branschen. Som första IT-återförsäljare i världen anslöt man sig till branschens egen organisation för uppförandekod och systematiskt hållbarhetsarbete. Men man stannade inte där. Det första man gjorde var att utmana hela organisationen, som vi på HP och HPE var med och grundade, genom att föreslå att de kan vara “örat mot marken” i världens mest krävande länder vad gäller hållbarhet. Då tar man det ett steg till och skapar en hel organisation kring detta med några av de mest krävande kunderna i världen och de bidrar till en rapport som årligen ger hela den globala IT-branschen en riktning om var vi är på väg.

Årets hedersguldmyra går till Atea Sustainability Focus

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>