Digitala Influencer-podden avsnitt 10: Helena Samsioe, GLOBHE Drones
Hem Kvinnor på Kanalen Digitala Influencer-podden avsnitt 10: Helena Samsioe, GLOBHE Drones

Digitala Influencer-podden avsnitt 10: Helena Samsioe, GLOBHE Drones

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Helena Samsioe är vd:n och grundaren på Globhe Drones – den svenska startupen som med hjälp av drönare skapar en bättre framtid genom exempelvis leverans av medicinsk utrustning till otillgängliga områden i Rwanda och Malawi.

Digitala Influencer-podden avsnitt 10: Helena Samsioe, GLOBHE Drones

Peter Hellgren, vd för Consid & Helena Samsioe, vd och grundare på GLOBHE Drones

Hon har bland annat rankats bland de 100 bästa unga företagsledarna i Sverige och bland ”World’s Top 50 Women in Tech” på Forbes lista. Hon har även vunnit Di Digitals utmärkelse ”Female Founder of the Year” och Swedbanks innovationstävling Rivstart, samt blivit omnämnd som ”The Drone Queen” av BBC.

I mötet med Helena diskuteras bland annat drönarens framtid, Afrika som innovationskontinent, hur det är att driva ett tech-startupbolag som ung kvinna samt hur drönarutvecklingen ska ta fart i Kista inom kort. Ta del av avsnittet nedan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>