DJI introducerar Osmo Action 4, actionkameran för kristallklara äventyrsvideor
Hem PRODUKT NYHETER DJI introducerar Osmo Action 4, actionkameran för kristallklara äventyrsvideor

DJI introducerar Osmo Action 4, actionkameran för kristallklara äventyrsvideor

Publicerat av: Redaktionen

 DJI Osmo Action 4 är fullpackad med avancerade sensorer och förbättrad bildkvalitet, vilket gör det ännu enklare att föreviga dina äventyr med perfekt filmmaterial.

 DJI, en av världens ledande tillverkare av drönare och kameralösningar för konsumenter, lanserar i dag Osmo Action 4 – den perfekta actionkameran för entusiastiska äventyrare.

Osmo Action 4 har fantastisk bildkvalitet, flexibilitet och imponerande egenskaper även i svagt ljus.

”Osmo Action 4 är vårt senaste försök att skapa den mest avancerade, pålitliga och användarvänliga kameran – som samtidigt ger skyhög bildkvalitet. Vi ser fram emot att få se vad våra användare kommer att skapa med Action 4 när de ger sig ut på sina spännande äventyr”, säger Paul Pan, Senior Product Line Manager på DJI.

DJI introducerar Osmo Action 4, actionkameran för kristallklara äventyrsvideor Osmo Action 4 är utrustad med en kraftfull 1/1,3-tums bildsensor och en stor bländare på f/2,8 och kan filma i 4K med 120 bilder per sekund och med en ultrabred bildvinkel på 155 grader. Det innebär att du kan göra ultraskarpa inspelningar även i miljöer med svagt ljus. Funktioner som 360° HorizonSteady gör det möjligt att få helt stabila FPV-videor, vilket stöds av en lång rad andra stabiliseringsfunktioner.

10-bitars D-log M Color-inställningen ger användaren fler än en miljard färger och ett bredare färgspektrum att arbeta med, vilket gör efterproduktionen mycket enklare och ger ännu större kreativa möjligheter. Inbyggda färginställningar garanterar korrekt färgåtergivning, oavsett om man filmar inomhus i artificiellt belysning, utomhus i fjällen eller under vatten.

Extremt batteri till extrem kamera

Batteriet i Osmo Action 4 är gjort för att alltid vara redo för äventyr. Kameran kan spela in i mer än 2,5 timmar och laddas dessutom snabbt: på 18 minuter kan du ladda upp till 80 procent och vara redo att filma igen. Batteriet är också konstruerat för att klara mycket låga temperaturer och garanterar upp till 150 minuters inspelning även vid 20 minusgrader. Osmo Action 4 är konstruerad för att klara ner till 18 meters djup utan undervattenshus.

Kameran har ett brett utbud av avancerade funktioner som hjälper dig att njuta av dina upplevelser och föreviga dina äventyr utan att behöva oroa dig för bildkvaliteten. Med hjälp av ett magnetiskt snabbfäste kan du enkelt flytta Osmo Action 4 från en position till en annan och den stöder vertikal inspelning som är perfekt för sociala medier – utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller bildvinkel.

Den vattentäta pekskärmen är intuitiv att använda och Quick Switch-knapparna gör det enkelt att växla mellan olika lägen och kamerainställningar. Osmo Action 4 har inbyggda mikrofoner för stereoinspelning och Wi-Fi-livestreamingfunktion, så att du kan streama dina äventyr till resten av världen i realtid via exempelvis mobiltelefonens hotspot.

Pris och tillgänglighet

Osmo Action 4 Standard Combo finns tillgänglig från och med i dag till ett rekommenderat försäljningspris på 5 499 kronor.

Osmo Action 4 Adventure Combo finns tillgänglig från och med i dag till ett rekommenderat försäljningspris på 6 799 kronor.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00