DQC certifierat enligt Great Place To Work!
Hem Nyheter DQC certifierat enligt Great Place To Work!

DQC certifierat enligt Great Place To Work!

Publicerat av: Redaktionen

Vi är stolta över att kunna meddela att vi numera är certifierade enligt Great Place To Work internationella standard för utvärdering av arbetsplatskultur och att vi uppfyller kraven för utmärkelsen.

DQC certifierat enligt Great Place To Work!Vi har även med hjälp av Great Place To Work genomfört en medarbetarundersökning som utvärderar medarbetarnas uppfattning om Trovärdighet, Respekt, Rättvisa, Stolthet och Kultur i organisationen. Extra kul i sammanhanget är att vi uppnådde 100% svarsfrekvens, vilket utmärker oss i jämförelse med andra IT-bolag av vår storlek, och att vårt så kallade ”Trust Index” landade en bit över snittet totalt sett. Det är också speciellt glädjande att samtliga DQC:are som deltog i undersökningen känner en sådan stolthet och förtroende för det vi levererar att de alla svarat ”ja” på frågan om de kan rekommendera våra produkter och tjänster.

Vi är fantastiskt stolta över certifieringen och framför allt över alla DQC:are som tillsammans skapar vår arbetsplatskultur och därmed förutsättningarna för utmärkelsen!

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>