Hem NyheterEfter Jobbet DreamHack-tåget kör morgondagens e-sportsstjärnor

DreamHack-tåget kör morgondagens e-sportsstjärnor

Publicerat av: Redaktionen

I samarbete med den världskända festivalarrangören DreamHack arrangerar SJ DreamHack-tåget.

DreamHack-tåget kör morgondagens e-sportsstjärnor 4Snabbtåget, som går non-stop mellan Stockholm och Jönköping, kör morgondagens e-sportstjärnor till festivalen.

– Som Europas mest digitala reseföretag vill vi givetvis delta i detta samarbete med DreamHack. Samarbetet visar att SJ ännu en gång står i framkant inom innovation samtidigt som vi är med och stöttar svensk e-sport, säger Paulinne Arpi, Customer Market Manager vid SJ.

Under morgontimmarna den 30 november rullar SJs direkttåg iväg från Stockholm med siktet inställt på Jönköping, där DreamHack årligen genomförs. Senare under samma eftermiddag går DreamHack-tåget tillbaka till Stockholm.

– Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på mer klimatsmarta resor och här ligger tåget helt rätt i tiden. Dessutom ger DreamHack-tåget våra blivande e-sportstjärnor värdefull kvalitetstid ombord, som bland annat kan användas för att ladda upp inför helgens spelturneringar och till att umgås med vänner och familj, säger Paulinne Arpi.

DreamHack besöker Jönköping två gånger per och arrangerar dessutom festivaler i en mängd andra länder årligen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>