Driftstörningen som påverkat Tele2s kunder i utlandet är nu åtgärdad
Hem Nyheter Driftstörningen som påverkat Tele2s kunder i utlandet är nu åtgärdad

Driftstörningen som påverkat Tele2s kunder i utlandet är nu åtgärdad

Publicerat av: Redaktionen

Den driftstörning som drabbat Tele2s kunder i utlandet är nu avhjälpt.

Driftstörningen som påverkat Tele2s kunder i utlandet är nu åtgärdad 2Under 3-4 augusti kunde Tele2s kunder som befann sig utanför Sverige uppleva problem med att ringa, skicka sms eller surfa. Det felet är nu avhjälpt och drabbade kunders telefoni och data ska nu åter fungera normalt.

Felet konstaterades under fredagen 3 augusti då en av våra internationella underleverantör genomförde en teknisk uppdatering som påverkade Tele2, och andra globala operatörer, negativt. Vi kommer nu tillsammans med vår underleverantör utvärdera vad som orsakade felet, samt vilka åtgärder som bör vidtas för att detta inte ska ske igen.

Tele2 ser väldigt allvarligt på det inträffade och beklagar de olägenheter som det har inneburit för våra kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>