DriveNow upphör i Stockholm
Hem Nyheter DriveNow upphör i Stockholm

DriveNow upphör i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

DriveNow, ett av Europas ledande bildelningsföretag, kommer att dra sig tillbaka från den svenska marknaden och stänga verksamheten i Stockholm.

DriveNow upphör i Stockholm 2De främsta orsakerna är att efterfrågan på tjänsten i Stockholm inte utvecklats som förväntat och att bolaget därmed inte nått uppsatta mål. Situationen förvärrades av att parkeringsavgifter och trängselskatter i Stockholm ökat mer än förväntat, vilket i sin helhet gjorde verksamheten ohållbar.

DriveNows kunder i Sverige har meddelats idag. Kunderna kan använda DriveNow i Stockholm som vanligt fram till 31 oktober 2018. Efteråt finns möjligheten att använda tjänsten i de andra DriveNow-städerna i Europa.

DriveNow erbjuder för närvarande bildelningstjänster i 12 ytterligare städer i Europa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>