Hem Nyheter DSB väljer TCS som strategisk IT-partner för deras digitala transformation

DSB väljer TCS som strategisk IT-partner för deras digitala transformation

Publicerat av: Redaktionen

Den danska järnvägsoperatören DSB ingår i ett nytt samarbete med det globala IT-företaget Tata Consultancy Services (TCS).

DSB väljer TCS som strategisk IT-partner för deras digitala transformation 3Samarbetet med TCS är en milstolpe i DSB:s resa mot digitalisering för att driva tillväxt till sin kärnverksamhet. DSB är idag en av nordens ledande järnvägsoperatörer med verksamhet i Danmark och Sverige. TCS kommer att jobba med DSB:s digitala transformation genom sin Machine First Delivery Model (MFDM) som drivs av IT-företagets kognitiva automatiseringsprogramvara: ignio.

Samarbetet kommer att förbättra stabiliteten i DSB:s verksamhet genom snabbare leveranser, bättre transparens och ökad kontroll. Kontraktet inkluderar IT-infrastrukturtjänster inom Datacenter, SAP, Network / SDB och Cloud, som inkluderar Cross Functional och IT Security-tjänster.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>