40 000 Windows 8-flyttar gav Dustin Microsoft-pris

Georgi Ganevs Dustin har utsetts till årets Microsoft Partner i kategorin små och medelstora företag. Priset delades ut på Microsofts årliga partnerevent i Stockholm den 20 november.

Microsoft delade ut pris till totalt åtta av företagets omkring 4 000 svenska partners. Priset för årets SMB-partner som tilldelades Dustin och IT-Hantverkarna delades ut med motiveringen:

Dustin/IT-Hantverkarna är en ledande partner i SMB-segmentet som framgångsrikt kompletterat sin affär med fokus på Office 365. Här har man nu över 500 aktiva kunder. Under det senaste kvartalet har man också lyckats flytta över 40 000 användare till Windows 8 och ett modernare arbetssätt

Under förra året förvärvade Dustin IT-Hantverkarna som sedan dess är en integrerad del i Dustin-koncernen. I samband med förvärvet skapades affärsområdet Solution Services med uppgift att fortsätta utvecklingen av Dustins service- och tjänsteerbjudande mot små och medelstora företag och organisationer.

Christer Hansson, ansvarig för Solution Services hos Dustin.
Christer Hansson, ansvarig för Solution Services hos Dustin.

– Priset är en viktig milstolpe som visar att vi är på rätt väg i vår satsning mot att bli marknadens ledande tjänsteleverantör inom segmentet små och medelstora företag, säger Christer Hansson, ansvarig för affärsområdet Solution Services.

– Vi har idag en unik position och ett unikt erbjudande till små och medelstora bolag som ingen annan aktör på marknaden kan adressera lika bra som Dustin tillsammans med IT-Hantverkarna, vilket Microsofts pris är ett kvitto på,

Microsofts partnerevent gick av stapeln onsdagen den 20 november på Folkets Hus i Stockholm. Utöver priset för årets SMB Partner delade Microsoft även ut pris inom kategorierna Cloud Partner, Voice Partner, Device- och App Partner, Cloud OS Partner, Collaboration Partner, BI Partner och Business Solutions Partner.

Post Comment