Dustin Sverige har blivit Cisco guldpartner och stärker sin position

Dustin Sverige har blivit Cisco guldpartner och stärker därmed sin position på marknaden för avancerade tjänster och lösningar.

Dustin kommer som guldpartner kunna erbjuda sina kunder ett bredare erbjudande av Cisco-baserade tjänster och lösningar inom bland annat nätverk och säkerhet.guldpartner cisco

– Vi är oerhört glada att nu också Dustin klarar av våra höga krav och blir certifierad guldpartner. I dagens snabba teknikutveckling är kompetens och certifiering nyckelfaktorer för framgång. Dustin har verkligen bevisat att de nu behärskar både djupet och bredden av vår portfölj till gagn för deras kunder, säger Tomas Cedermark, Ciscos partneransvarig för Dustin i Sverige.

Certifieringen innebär att Dustin uppfyller Ciscos krav på expertis hos såväl teknikspecialister som säljare och projektledare och kan leverera heltheslösningar av hög kvalitet till kunderna.

– Vi är glada och stolta över att Cisco har godkänt oss som certifierad guldpartner. Det innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar på deras IT-utmaningar och det är ett kvitto på kompetensen hos våra medarbetare som lever upp till de hårt ställda kraven i certifieringen säger Marcus Lindqvist, Sverigechef Dustin.

 

Post Comment