Dustin mot nya segrar i söder

Georgi Ganev Dustin
Georgi Ganev, vd för Dustin-koncernen.

Dustin blir allt större, allt starkare. Nyligen vann man avtal med elva kommuner i södra Sverige och under Q2 var man största leverantör på ett av Kammarkollegiets ramavtal.

Risken för växtvärk torde vara överhängande för Dustin. Omsättningen ökade från 4,6 miljarder kronor under 2012 till drygt 5,5 miljarder 2013. Antalet anställda ökade från 440 till över 800 under samma period. Och tillväxten fortsätter. Men trots det syns ännu inga tecken på växtvärk Tvärtom.

Under årets andra kvartal tog man förstaplatsen i Kammarkollegiets klient-ramavtal och stod för 34 procent av försäljningen genom det.

– Vi har tagit andelar varje kvartal och det är självklart kul att vår bredd med både produkter och tjänster samt snabba leveranser har tagit oss ända till toppen, säger sverigechef Marcus Lindqvist.

Marcus Lindqvist, sverigechef Dustin.
Marcus Lindqvist, sverigechef Dustin.

Nu har man vunnit en avtalsupphandling med elva kommuner i södra Sverige, avseende såväl hårdvara som kringliggande tjänster under ett år. Avtalet beräknas vara värt 20 miljoner kronor och kan komma att förlängas med ytterligare två år.

Sverigechef Marcus Lindqvist:

– Förutom pris var kvalitet i leveransen det tyngst vägande kriteriet i upphandlingen därför är vi extra stolta över att vinna det här ramavtalet.

 

 

Post Comment