Dustin och Bahnhof samarbetar för enklare molnresa
Hem Nyheter Dustin och Bahnhof samarbetar för enklare molnresa

Dustin och Bahnhof samarbetar för enklare molnresa

Publicerat av: Redaktionen

Dustin och Bahnhof samarbetar kring ett erbjudande om hybridmoln. Så hoppas de kunna locka osäkra kunder till konceptet.

Tjänstesatsande Dustin slår sig nu ihop med Bahnhof om ett erbjudande kring hybridmoln, enligt ett pressmeddelande. Dustins Marcus Lindqvist:

– Nästan hälften av svenska företag finns inte i molnet idag enligt våra undersökningar och av dem anser en tredjedel att de har för lite kunskap och lika många anger oro för säkerheten som skäl. Hybridmolnet är en enkel och effektiv lösning som gör att steget blir mindre för små och medelstora företag.

Säljpitchen mot kunden handlar på sedvanligt vis i sammanhanget om flexibilitet och skalbarhet och tanken är att affärskritiska system ska kunna ligga kvar i kundens egna miljö, medan andra delar kan flyttas ut i den nya tjänsten. Målgruppen är små och medelstora företag.

Jon Karlung, vd för Bahnhof, kommenterar det nya samarbetet:

– Vår infrastruktur uppfyller kravet Based in Sweden och vi är specialister på sekretess. Vi motarbetar aktivt läckor, industrispionage och annat som kunderna vill slippa, samtidigt som vi självklart erbjuder en stabil miljö.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>