Dustin utnämnt till Dell European Partner of the Year 2015 och Partner of the Year Sweden
Hem Nyheter Dustin utnämnt till Dell European Partner of the Year 2015 och Partner of the Year Sweden

Dustin utnämnt till Dell European Partner of the Year 2015 och Partner of the Year Sweden

Publicerat av: Redaktionen

Dells sjunde årliga PartnerDirect Solutions Conference arrangerades i Wien denna vecka, där Michael Dell pratade med över 500 partners från hela Europa, Mellanöstern och Afrika. Dell bekräftade sitt starka åtagande till kanalen och beskrev förväntad tillväxt för 2016 med hjälp av nya ”Future-Ready”-programmet, nyckelincitament, finansieringsalternativ, kompetenser och utbildningar; allt för att hjälpa Dell-partners att sälja Dells Storage-, Networking-, Server-, Client- och Software-produkter, fördjupa kunskaper, driva konkurrensfördelar, stärka kundrelationer och öka intäkterna.

  • Mer än 500 partners och distributörer deltog i sjunde årliga EMEA Partner Solutions Conference i Wien
  • Dustin AS i Norge blev utnämnt till Dell European Partner of the Year 2015 och Dustin AB blev utnämnt till Partner of the Year Sweden
  • Partners indikerar att mobila betalningar och Internet of Things (IoT) är de största tillväxtmöjligheterna för 2016
  • Nya produkter och lösningar, utbildning-, kompetens- och programförbättringar maximerar försäljningsmöjligheterna för partners

Dustin AB utnämnt till Partner of the Year

© Johan Ljungstr?m

Anders Kalmerström, Kanalchef för Dell i Norden.

Finalen på det två dagar långa evenemanget var utnämningen av årets partner. I Sverige var det Dustin AB som tog hem utmärkelsen, medan Dustin AS i Norge blev utnämnd till European Partner of the Year.

”Sedan starten av PartnerDirect-programmet har Dustin varit basen för Dells kanalaffär i Sverige. Förra året visade Dustin ett starkt engagemang för Dells end-to-end-portfölj genom att certifiera sig på en stor del av våra lösningar. Samarbetet mellan våra säljteam och ledningsnivå är bäst i klassen. Det är inte bara Dell som har utvecklat Dustin som partner, Dustin har utvecklat Dell som leverantör”, säger Anders Kalmerström Kanalchef för Dell i Norden.

”Vi är mycket glada över utnämningen från Dell. För Dustin är det viktigt med långsiktiga partnerskap för att vi ska kunna fortsätta leverera effektiva IT-lösningar till våra kunder”, säger Marcus Lindqvist, landschef på Dustin Sverige.

Undersökning visar att mobila betalningar och IoT slår igenom brett under 2016

En undersökning bland mer än 160 partners som genomfördes av Dell visar att majoriteten av deras kanalpartners har haft ett framgångsrikt år; 88 procent av de tillfrågade svarar att de haft en ökning i försäljningen under de senaste 12 månaderna och ökat spenderande i en mängd olika branscher. Det tyder på att den ekonomiska återhämtningen fortsätter. Branscher som visar särskilt positiva resultat är tjänste-, teknik- och tillverkningsbranschen samt den offentliga sektorn. För att bibehålla denna framgång ser partners två huvudområden som man måste prioritera; trendbevakning och fortsatt anpassning till kundernas behov.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>