Dynatrace återigen ledare i Gartner Magic Quadrant för Application Performance Monitoring
Hem Gartner Dynatrace återigen ledare i Gartner Magic Quadrant för Application Performance Monitoring

Dynatrace återigen ledare i Gartner Magic Quadrant för Application Performance Monitoring

Publicerat av: Redaktionen

Software intelligence-företaget Dynatrace meddelar att företaget har utnämnts till ledare i Gartners 2021 Magic Quadrant för Application Performance Monitoring .

Dynatrace återigen ledare i Gartner Magic Quadrant för Application Performance Monitoring

Därmed är det 11:e gången i rad som Dynatrace utnämns till ledare i denna rapport.

Dessutom har Gartner för andra gången placerat Dynatrace bäst inom både “ability to execute” och “completeness of vision”. Med hjälp av APM kan användare övervaka och hantera prestanda och tillgänglighet för mjukvaruapplikationer.

”Observerbarhet i applikationslager är fortfarande avgörande för alla moderna strategier för molnobservation”, säger Steve Tack, SVP för Product Management på Dynatrace. ”För många av våra kunder är applikationerna av yppersta vikt, och det område där affärsverksamheten möter IT. Kombinationen av våra lösningar för observerbarhet av applikationer tillsammans med observerbarhet av multimoln- och hybridmolnsinfrastruktur, automatisk loggning och analys samt avancerad observerbarhet för användarupplevelser, särskiljer oss från andra leverantörer. Detta gör det möjligt för våra kunder att förenkla molnkomplexitet, påskynda innovation och att löpande leverera bättre affärsresultat”.

Dynatrace anser att de fortsatta framgångarna påvisar deras förmåga att leda denna snabbt föränderliga marknad. Branschen har flyttat till dynamiska, multimoln-  och hybridmolnmiljöer som ger en enorm volym, hastighet och mångfald av data. Denna ökade molnkomplexitet har, utöver observerbarhet, medfört ett behov av automatisering och inbyggd intelligens.

Dynatrace lyckades förutspå denna utveckling och byggde sin Software Intelligence-plattform från grunden. Plattformen medför nu de mest omfattande observerbarhetsmöjligheterna av multimoln-miljöer, och spänner över loggar och mätvärden, användarupplevelsedata samt data från de senaste standarderna för öppen källkod, inklusive OpenTelemetry. Dynatrace byggde in AIOps-funktionalitet i plattformen via sin AI-motor, Davis®, som automatiskt identifierar eventuella avvikelser i molnprestanda eller användarbeteende, och prioriterar varningar baserat på vilken affärspåverkan de har. Dessutom minskar Dynatrace automatisering dramatiskt manuellt arbete tack vare löpande upptäckt, liksom automatisk konfigurering över hela stacken.

“Vi är glada över att ännu en gång uppmärksammas av Gartner som en ledare inom APM,” säger Steve Tack. “Vi vill också tacka våra kunder och partners som motiverar och inspirerar oss att skapa den mest intelligenta plattformen för observerbarhet av molnmiljöer.”

Gartner utsåg även Dynatrace till Customers’ Choice i rapporten 2020 Gartner Peer Insights Voice of the Customer: Application Performance Monitoring. Här är vad några av kunderna säger om Dynatrace:

“Då de flesta stora leverantörer satsade på att patcha och uppgradera sina lösningar i takt med ny efterfrågan, har Dynatrace skapat en lösning från grunden och som möter de behovs som finns idag. AI-funktionaliteten är precis vad vi behöver i vår miljö.”

Senior Site Reliability Engineer, tjänstebranschen.

“Dynatrace ligger långt före sina konkurrenter. De fortsätter att positivt överraska med funktionalitet och ledande teknologier som omfattas av den löpande utvecklingen. Skalbarheten och automatiseringsmöjligheterna

“Plattformen ger en komplett insyn i allt som händer i ekosystemet” Head of IT Development, detaljhandeln.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>