Rapport
Hem Gartner Dynatrace topprankas i rapporten Gartner Peer Insights Customers’ Choice

Dynatrace topprankas i rapporten Gartner Peer Insights Customers’ Choice

Publicerat av: Redaktionen

Software intelligence-företaget Dynatrace har fått utmärkelsen Customers’ Choice i Gartners rapport 2021 Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Application Performance Monitoring.

Dynatrace fick flest 5-stjärninga betyg av alla och delade förstaplatsen i helhetsrankingen med ett betyg på 4,6 av 5,0 möjliga. 65% av betygen var 5-stjärniga vid tidpunkten 31 juli, 2021.  Dessutom var Dynatrace den enda leverantören som fick utmärkelsen Customers’ Choice i flera storlekskategorier, inklusive ”globala företag” och ”stora företag”.

Utmärkelsen baseras på feedback och betyg från slutanvändare med erfarenhet av inköp, implementering och användning av produkten eller tjänsten.

Några av kundernas omdömen var:

  • “Dynatrace ligger långt före konkurrenterna. [Plattformen] överraskar mig positivt hela tiden med dess kapacitet…. Skalan och automatiseringen, efter vilken Dynatrace kan tillämpas, är oöverträffad. För mig är det en av de bästa och mest kompletta lösningarna.”
  • “Dynatrace har gett direkt insyn i ett spindelnät av sammankopplade tjänster och applikationer. Det har varit ovärderligt för våra fortsatta satsningar på att effektivisera kod och släppa kod snabbare.”
  • “Utmärkt programvara. Den gör vad de säger att den ska göra på ett tillförlitligt sätt, samtidigt som den ger en bred funktionalitet som kombinerar Automation & DevSecOps.”
  • “Dynatrace en av de bästa programvarorna för AIOps och övervakning av programvara. Dess dashboards är så intuitiva och ger en bra analys av applikationen. Distributionsmodulen är den bästa och enklaste.”
  • ”Medan de flesta av de stora leverantörerna har spenderat tid på att patcha och uppgradera för att möta dagens krav, gick Dynatrace tillbaka till ritbordet och skapade något speciellt för dagens behov. Vi har insett att AI är perfekt för våra miljöer.”

”Vi är glada över att återigen ha fått detta erkännande från Gartner,” säger Steve Tack, SVP Product Management på Dynatrace. ”Våra kunder säger att applikationer är platsen där affärer möter IT. Moderna applikationer körs i dynamiska hybrid- och multicloud-miljöer, vilket medför en komplexitet som ingen människa kan hantera. För att minska denna komplexitet och påskynda innovation har djup observerbarhet över hela stacken, i kombination med avancerade AIOps, blivit avgörande. Vi är stolta över att kunna leverera detta utifrån kundernas växande behov. Den feedback som vi får från kunderna är inspirerande när vi nu skapar nytt och driver framåt.”

Gartner definierar Application Performance Monitoring (APM) som en eller flera mjukvaru- och/eller hårdvarukomponenter som förenklar övervakningen så att den möter tre huvudsakliga dimensioner: (1) Digital experience monitoring (DEM) (2) Application discovery, tracing och diagnostics (ADTD) (3) Artificial intelligence för IT operations (AIOps) för applikationer.

Rapporten finns tillgänglig här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>