Easy telefoni byter namn till lynes
Hem Nyheter Easy telefoni byter nu namn till lynes

Easy telefoni byter nu namn till lynes

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska telekombolaget Easy Telefoni slår samman med det egna teknikbolaget Lynes Technologies när de samlar all verksamhet under ett och samma varumärke.

Tjänsten Easy Teams byter därför namn till lynes.

Lynes är alltjämt samma företag med samma personal, ägare och levererar samma smidiga tjänster som tidigare! För kunder och partners innebär bytet bland annat en ny app, hemsida och annat smått och gott.

Bytet markerar tydligt nästa steg för lynes som fullt ut axlar rollen som ett techbolag när de samlar tjänst och teknik under samma varumärke i Sverige så väl som i Europa. Under lynes kommer försäljningen av före detta Easy-produkter fortsätta precis som tidigare, men nu går namnen ur tiden när Easy Teams blir lynes.

– Inifrån sett har vi varit ett och samma bolag sedan en tid tillbaka. Vilket inte alltid har varit tydligt externt då vi under en tid utvecklat, levererat och supporterat våra tjänster under två olika varumärken för våra slutkunder, återförsäljare och wholesale-partners. I och med bytet förenklar vi både interna och externa processer när vi samlar allt under lynes, säger Alexander Westlund, CEO på Lynes Technologies Sweden AB.

Dagens kommunikation är mer än bara telefoni

Easy telefoni byter namn till lynes

Alexander Westlund, CEO Lynes Technologies Sweden AB

Sedan 2012 har Easy Telefoni sålt och utvecklat telefonitjänster. 2019 släpptes Easy Teams vilket blev startskottet på den nya resan. Kort därpå lanserades wholesale-erbjudandet där fem lösningar hittills har gått i gång.

Idag levererar lynes mer än bara telefoni, de knyter samman folk och möjliggör kommunikation på arbetsplatser, hybrida eller inte! Lynes ser till att all kommunikation fungerar – internt så väl som externt. Det görs via telefoni, video, chatt och smarta integrationer i tjänsten.

– Att enbart leverera telefonitjänster är förbi. Våra kunder, återförsäljare, wholesalepartners och marknaden efterfrågar kompletta samarbetstjänster som är designade att skala, fungera på alla plattformar och stöttar hybrida arbetsplatser, säger Alexander Westlund.

Framledes blir det enklare när allt är samlat under ett och samma varumärke. Nu kommer slutkunder använda lynes, återförsäljare förmedla tjänsten och wholesale-partners fortsatt sälja den under eget varumärke.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>