Hem Nyheter Eaton lanserar 93PM UPS G2 – ger marknadens lägsta driftkostnad

Eaton lanserar 93PM UPS G2 – ger marknadens lägsta driftkostnad

Publicerat av: Redaktionen

Kraftförsörjningsföretaget Eaton har släppt den andra generationen av 93PM trefas-UPS.

Eaton lanserar 93PM UPS G2 – ger marknadens lägsta driftkostnad 3Den anpassningsbara designen gör det möjligt för datahallar att öka kapaciteten och säkerheten, samt att den tillför marknadens lägsta driftkostnad.

Eaton har lanserat sin nya 93PM trefas-UPS, vilket är den andra generationen av Eatons avbrottsfria kraftsystem. Med den nya funktionen Hot Swap tillsammans med Eatons patenterade HotSync-funktion ökas datorhallarnas tillgänglighet. Den inbyggda säkerheten minskar risken för driftstörningar, ökar cybersäkerheten och kommer med fjärrövervakning för ökat skydd. Eaton 93PM G2 gör det möjligt att öka kapaciteten och säkerheten kontinuerligt efter företagens behov, samtidigt som det möjliggör branschens lägsta totalkostnad, vilket är summan av produktens inköpspris plus driftkostnaden (så kallad Total Cost of Ownership).

I takt med att kapaciteten växer kan UPS-systemet även anpassas och byggas på. Det betyder att det går att addera enheter med 50 eller 60 kVA utan risk för driftstörningar eller påverkan av den kritiska belastningen.

– 93PM-sortimentet har anpassats för att kunden ska få total kontroll av driftkostnaderna. Den andra generationen bygger vidare på den första generationens framgångar, genom att addera cybersäkerhet, hot swap-kraftmoduler och Eatons EnergyAware-lösning. Det driver på omställningen till förnybar energi och möjliggör intäkter till datorhallarna, säger Mathias Jensén, Regional Sales Manager, på Eaton.

93 PM G2 UPS är utformad för att förse 100 procent driftstid för affärsverksamheten och den kritiska infrastrukturen. För att öka cybersäkerheten ytterligare tillhandahålls UPS-nätverksanslutningen av Eaton Gigabit Network Card och Industrial Gateway Card – där Eaton är bolaget i branschen som erhållit IEC 62443-4-2 och UL 29001-1-certifieringar. Eaton 93PM G2 UPS är designad och testad med integrerade komponenter/funktioner för att efterleva alla krav som ställs för säker användning. Lösningen sparar över 10 000 kronor för inbyggd Backfeed protection-skydd och cirka 5 000 kronor för externa statiska säkringar.

Upp till 97 % verkningsgrad i Double Conversion-drift sänker också drift- och kylningskostnaderna. Att ersätta en äldre generation UPS med Eaton 93PM G2 ger en avkastning inom 2–3 år. Eatons Energy Saver System (ESS) förbättrar effektivitetsnivån till cirka 99 procent, medan det variabla modulhanteringssystemet (VMMS) hjälper till att uppnå hög effektivitet även när UPS-enhetens belastningsnivåer är låga.

Eaton 93PM G2 UPS är kompatibel med Eatons programvara för Intelligent Power Management (IPM), som övervakar och hanterar UPS som en integrerad del av kraft- och IT-infrastrukturen. Underhåll och service stöds av Eatons inbyggda fjärrövervakningstjänst. Det möjliggör snabba responstider på alla el- eller cybersäkerhetsrelaterade hot mot UPS-funktionen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>