Eaton visar hur infrastruktur för strömförsörjning integreras på högre nivå med virtuella och molnbaserade plattformar

vmwareVid VMWorld Europe 2015, som arrangeras i Barcelona den 12–15 oktober 2015, kommer Eaton att finnas i monter B136 för att demonstrera hur deras infrastrukturlösningar för strömförsörjning integreras med VMwares virtualiseringsplattform och med OpenStack Cloud Orchestrator så att kontinuiteten i verksamheten säkerställs och effektiviteten i virtuella och molnbaserade IT-miljöer optimeras. Eaton kommer också att visa hur man kan hjälpa kunderna med innehav och strömförsörjning av virtuella IT-infrastrukturer, inklusive konvergerade och hyperkonvergerade lösningar, på ett tillförlitligt och kostnadseffektivt sätt och samtidigt förenkla krafthanteringen i hela nätverket.

I monter B136 kommer besökarna själva att kunna se hur Eatons administrations-programvara integreras sömlöst med VMware och höra Eatons experter berätta om möjligheterna som denna teknik erbjuder. Eaton är det första företaget i branschen som tagit fram en administrationsprogramvara som kan integreras med VMwares vRealize Operations Management-svit och OpenStack Cloud Orchestrator. Den senaste versionen av Eatons programvara Intelligent Power Manager (IPM) kom ut på marknaden i år och ger IT-personal oöverträffade möjligheter att styra virtualiserade och molnbaserade infrastrukturer. IPM kompletterar virtualiserings- och molnhanteringsverktygen genom att lägga till funktioner för övervakning och hantering av nätverksanslutna strömförsörjningsenheter. Principbaserad integrering av ström- och miljörelaterade händelser i virtuella och molnbaserade miljöer gör att IT-personalen kan uppnå avtalade servicenivåer och att verksamhetens kontinuitet säkerställs.

– Eaton är medlem på Elite-nivå i VMware Technology Alliance Partner-programmet och våra lösningar är validerade som VMware Ready för integrering med vSphere och vCenter. Den senaste versionen av vår krafthanteringsprogramvara gör detta branschledande samarbete ännu bättre. De IT-ansvariga kan nu se statusen för nätverkets strömförsörjningsinfrastruktur via ett enkelt implementerat administrationsprogram som läggs till som ett plugin-program i VMware vRealize. Programvaran ger de IT-ansvariga ökad sinnesro genom infrastrukturmedvetna principer för kontinuitet i verksamheten som omfattar sekventiella planerade elavbrott, dynamisk effektbegränsning och belastningshantering som förlänger driftstiden för batteri och generator. Om allt annat slutar att fungera kan vi aktivera återställningsfunktioner som VMwares SRM och stänga av driften på ett kontrollerat sätt, säger Rory Higgins, produktchef för Data Centre Automation Solutions på Eaton EMEA.

Besökarna kommer att kunna få mer information om Eatons integrering i världsledande infrastrukturlösningar som NetApp FlexPod, VCE Vblock, EMC VSPEX och den hyperkonvergerade plattformen från SimpliVity samt enheter baserade på VMware EVO:Rail-teknik, bland annat VSPEX Blue. Eatons lösningar säkerställer att konvergerade och hyperkonvergerade infrastrukturer på ett tillförlitligt sätt skyddas mot ström- och miljörelaterade problem, vilket förbättrar hela verksamhetens kontinuitet och resiliens.

Eaton kommer även att visa upp de senaste tillskotten i sortimentet av rackbaserade strömdistributionsenheter (ePDU) som ger de IT-ansvariga förbättrad strömhantering på IT-utrustningsnivå och underlättar korrekt och säker övervakning av strömförbrukningen.

Mer information om Eatons infrastrukturlösningar för strömförsörjning finns påwww.eaton.se/powerquality och www.eaton.com/vmware. De senaste nyheterna får du genom att följa oss på Twitter via @EatonIT eller besöka vår företagssida för Eaton EMEA på LinkedIn.

Eatons elverksamhet är globalt ledande med expertis inom kraftdistribution och kretsskydd, avbrottsfri kraft, styrning och automatisering, belysning och säkerhet, konstruktionslösningar och kopplingsenheter, lösningar för tuffa och farliga miljöer samt tekniska tjänster. Företaget är genom sina globala lösningar utrustat för att svara på de viktigaste utmaningar inom strömhantering vi har i dag.

Post Comment