Eatons programvara Intelligent Power Manager kan nu integreras med VMware vRealize Operations

Krafthanteringsföretaget Eaton presenterar den globala lanseringen av programvaran Intelligent Power Manager version 1.52, som kan integreras med plattformen VMware vRealize Operations.

Nu kan datacenter- och verksamhetschefer använda Eatons programvara Intelligent Power Manager och Infrastructure Management Pack för att hantera kraftenheternas och utrustningens hälso-, risk- och effektivitetsbehov på samma sätt som de använder VMware vRealize Operations för att hantera sin IT-utrustning i ett programvarudefinierat datacenter.integration

– Eatons integrering med VMware vRealize Operations erbjuder en enda kontrollpanel som hanterar dator-, nätverks-, lagrings-, kraft- och racksystem. Detta stöder direkt VMwares programvarudefinierade datacentervision om att erbjuda en enhetlig hanteringsnivå för hela datacenterinfrastrukturen, säger Sajai Krishnan, vice president of product marketing för Management Suites Business Unit på VMware. Kunderna kan enkelt komma åt hanteringspaketet från marknadsplatsen VMware Solution Exchange och inom några minuter börja samla in data från Eatons Intelligent Power Manager och analysera dem i VMware vRealize Operations.

Eatons senaste Intelligent Power Manager-programintegration med VMware ger en gemensam användarupplevelse inom VMware vRealize Operations för att visa och hantera effekten och utrustningen, såsom avbrottsfria kraftsystem (UPS-enheter) och strömfördelningsenheter (PDU-enheter), vilket minskar tidsåtgången och sparar pengar genom att ge slutanvändarna omfattande analyser för effektkapacitetsplanering och åtgärdsplacering. Vid anslutning till VMware vRealize Operations kan datacentrets chefer också dra nytta av dess prediktiva analysfunktioner och smarta varningar för att bedöma eventuella behov av förebyggande underhåll eller reparationer av effekt- och miljöenheter.

Dessutom erbjuder Eatons programvara Intelligent Power Manager slutanvändarna en omfattande avstängningsfunktion för infrastrukturen. Funktionen hjälper kunderna att spara tid och pengar och minskar riskerna, vilket gör det möjligt för kunderna att helt enkelt stänga av en hel informationsteknisk miljö utan att krascha en virtuell maskin eller värdserver, även i datacenter med VMwares High Availability-värdservrar.

– När användarna går från virtualiserade datacenter till programvarudefinierade datacenter är det mycket viktigt att ha ett omfattande hanteringsprogram med förmågan att proaktivt hantera effektenheter för hälsa, risk och effektivitet tillsammans med server-, nätverks- och lagringskapacitet, säger Hervé Tardy, vice president och general manager för Distributed Power Quality Division på Eaton. De senaste förbättringarna av Eatons programvara Intelligent Power Manager, som illustreras av integrationen med VMware vRealize Operations, ger större affärsvärde genom att låta kunderna kombinera hanteringen av och kontrollen över datacentrets verksamhet.

Med Eatons programvara Intelligent Power Manager version 1.52 har kunderna nu större kontroll över de PDU-enheter som stöder deras IT-infrastruktur. Användare kan aktivera eller inaktivera PDU-enheterna och starta om dem med programvaran Intelligent Power Manager för ökad tillförlitlighet. Den senaste plattformen ger även mer granularitet för att hantera åtgärder och larm vid effekt- eller miljömässiga händelser, och ger mer information om orsaken till larmet så att kunderna kan vidta mer exakta och snabbare åtgärder.

Eaton är en Elite-nivåmedlem i VMware Technology Alliance Partner-programmet och programvaran Intelligent Power Manager är certifierad som VMware Ready™, den högsta rekommendationsnivån för VMware baserat på en detaljerad valideringsprocess. Eatons programvara Intelligent Power Manager version 1.52 finns som ett kostnadsfritt grundpaket för upp till 10 effektenheter, utöver avancerade plattformar som erbjuder slutanvändarna fler funktioner för optimerade kraftövervaknings- och hanteringssystem.

Post Comment