EazyStock har inlett ett nytt partnerskap med Goodfellows Business AB
Hem Säkerhet EazyStock har inlett nytt partnerskap med Goodfellows Business AB

EazyStock har inlett nytt partnerskap med Goodfellows Business AB

Publicerat av: Redaktionen

EazyStock har inlett ett partnerskap med Goodfellows Business AB, som levererar tjänster inom områdena IT-infrastruktur, IT-säkerhet, affärssystem och utveckling till kunder i flera olika branscher.

Tillsammans kommer EazyStock och Goodfellows att hjälpa små och medelstora distribuerande företag att automatisera och optimera sina inköpsprocesser.

“En av grundpelarna i vårt strategiska samarbete med våra kunder är att kunna erbjuda kompletterande funktionalitet och tjänster från våra partners, i syfte att på bästa sätt möta våra kunders framtidsutmaningar. När vi nu kan erbjuda EazyStocks lageroptimeringslösning till våra kunder, skapar vi nya förutsättningar för att lyfta deras verksamheter och öka deras konkurrenskraft”, säger Jan Longnell, CEO på Goodfellows Business AB.

EazyStock har inlett ett nytt partnerskap med Goodfellows Business ABLageroptimering har alltid varit viktigt för små och medelstora företag, men i takt med ökade kundkrav och tuffare konkurrens, blir det allt mer en prioriterad fråga. Komplexiteten i supply chains har under de två senaste åren även accelererat med en växande global volatilitet och allt fler företag prioriterar projekt för att effektivisera och automatisera sina inköps- och lagerhanteringsprocesser. För att vara konkurrenskraftig är det viktigt att ha förmågan att hantera en föränderlig omvärld. En mjukvara för lageroptimering som EazyStock arbetar dynamiskt, automatiserar processer och ger dig en tydlig överblick över hela din supply chain, i realtid.

“Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Goodfellows och hjälpa deras kunder med inköps- och lageroptimering för att bli mer konkurrenskraftiga och lönsamma. Med vår gemensamma vision att hjälpa små och medelstora företag till samma vältrimmade affärs­processer som storbolagen och Goodfellows genuina kundfokus så är jag övertygad om att vi kommer att få ett fint partnerskap”, säger Mathias Ahlnander, Channel Manager på EazyStock.

Partneravtalet låter Goodfellows sälja och implementera EazyStock och finns tillgängligt nu.

Jenny Danielsson

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>