Ecster och Wikinggruppen utökar sitt samarbete genom ett komplett e-handelserbjudande helt utan startavgifter
Hem Säkerhet Ecster och Wikinggruppen utökar sitt samarbete genom ett komplett e-handelserbjudande helt utan startavgifter

Ecster och Wikinggruppen utökar sitt samarbete genom ett komplett e-handelserbjudande helt utan startavgifter

Publicerat av: Redaktionen

För att ytterligare bidra till lönsam tillväxt erbjuder nu Ecster och Wikinggruppen en komplett paketlösning som gör det enkelt att komma igång med sin e-handel.

ecsterMed Ecster Pay kan konsumenten på ett enkelt och överskådligt sätt välja bland de mest förekommande betalsätten, spara kortuppgifter samt själv välja leveransadress.

– Vårt samarbete tillsammans med Ecster erbjuder våra cirka 1400 nuvarande kunder fler möjligheter och ett nytt sätt för svenskarna att handla, säger Jonte Bergman, VD Wikinggruppen.

Ecster erbjuder betal- och lojalitetslösningar för både e-handel och fysisk butik. Den 15 september lanserades Ecster Pay – en helt ny e-handelskassa med syfte att leda till nöjda återkommande kunder genom en bättre köpupplevelse.

– Vi är glada och stolta över att utvidga vårt samarbete med Wikinggruppen och tillsammans lansera en paketlösning för e-handlare. Den innehåller både en lojalitetsdrivande kassalösning och en modern webbshop, säger Urban Höglund, försäljningschef Ecster.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>