EET Europarts förvärvar fransk Pro-AV-distributör
Hem Nyheter EET Europarts förvärvar fransk Pro-AV-distributör

EET Europarts förvärvar fransk Pro-AV-distributör

Publicerat av: Redaktionen

Förvärvet är en del av EET Europarts fokus på expansion och fungerar som ett viktigt steg i riktningen mot att bli en ledande europeisk Pro-AV-distributör.

EET Europarts förvärvar fransk Pro-AV-distributör 2EET Europarts är glad att kunna tillkännage förvärvet från VIDELIO av en av de ledande distributörerna av Pro-AV-utrustning i Frankrike, C2M/Intelware.

Företaget har mer än 30 års erfarenhet, täcker alla Pro-AV-kundernas behov och har en årlig omsättning på 40 miljoner euro.

Vi är glada att välkomna C2M/Intelware-teamen till vår EET Europarts familj ”, säger Stefan Nilsson, Managing Director, EET Europarts, och fortsätter:

” Vi är övertygade om att detta förvärv kommer att göra det möjligt för oss att bättre serva våra kunder och utveckla vårt sortiment av värdeadderande tjänster. C2M/Intelware har ett utmärkt rykte inom branschen och är en auktoriserad distributör av högt respekterade varumärken som Epson, Samsung, Casio, LG, Panasonic, NEC och mer. Förvärvet av C2M/Intelware stärker vårt produktutbud och säljkompetens till befintliga EET Europarts kunder av Pro-AV-produkter och C2M/Intelware´s kunder kommer nu att få tillgång till ett mycket bredare sortiment av produkter både inom Pro-AV-området och i alla våra andra produktkategorier”.

C2M/Intelware har ett välförtjänt rykte att kunna garantera en personlig support och erbjuda utmärkta råd om försäljning, installation och användning av utrustningen. Med förvärvet tar EET Europarts över ett team med 28 dedikerade och erfarna medarbetare från C2M/Intelware.

Hervé de Galbert, member of the Executive Board och General Manager hos VIDELIO kommenterar förvärvet och säger:

”Försäljningen av C2M/Intelware till EET Group kommer att göra det möjligt för Intelware att fortsätta sin tillväxt och behålla sin position som en värdeskapande Pro-AV-distributör. Vi är övertygade om att C2M/Intelware kommer att uppfylla EET Europarts välgrundade färdigheter och imponerande portfölj och deras befintliga kunder är i goda händer med EET Europarts”.

”Vi har varit mycket framgångsrika vid tidigare förvärv och vi har visat förmågan att utveckla och växa förvärvade verksamheter med vår expertis, vår affärsmodell och vårt breda distributionsnät. Med förvärvet av en stor spelare som C2M/Intelware med 40 miljoner euro i intäkter, stärker vi vår position inom Pro-AV-området väsentligt ”, säger Søren Drewsen, CEO hos EET Group.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>