Effektivisera nu produktion av kontroll- och kopplingsskåp med hjälp av planeringsmjukvaran clipX Engineer
Hem Teknik Effektivisera nu produktion av kontroll- och kopplingsskåp med hjälp av planeringsmjukvaran clipX Engineer

Effektivisera nu produktion av kontroll- och kopplingsskåp med hjälp av planeringsmjukvaran clipX Engineer

Publicerat av: Redaktionen

Planeringsmjukvaran clipX Engineer är till för dig som konstruerar eller bygger kontroll- och kopplingsskåp.

Mjukvaran hjälper dig att optimera överenstämmelse av data från kopplingsschema till det färdiga kontroll- eller kopplingsskåpet.

Dubbelriktade gränssnitt till CAE-system och automatisk generering av plintrader via digital assistent förenklar planeringsprocessen

Effektivisera nu produktion av kontroll- och kopplingsskåp med hjälp av planeringsmjukvaran clipX EngineerNär samarbetet mellan planering och tillverkning av kontrollskåp optimeras kan den totala produktionstiden minskas. Utgångspunkten för design och planering är ofta att använda CAE-system, vilket innebär att krets-, monterings- och kopplingsscheman skapas digitalt.

Med det som utgångspunkt tar planeringsmjukvaran clipX Engineer vara på detta och gör det möjlighet att komplettera med det för projektet nödvändig artikelinformation för alla Phoenix Contact-produkter med bara några få klick.

Den integrerade autokorrigeringsfunktionen pekar proaktivt ut möjligheter till optimering som sedan kan implementeras direkt.
Dessa optimeringar kan utföras antingen individuellt eller alla samtidigt.

Det är också möjligt att använda ingenjörsmjukvaran för att placera nödvändiga tillbehör, såsom märkning, överkopplingar och bryggor på rätt ställe.

All information kan sedan återföras till CAE-systemet som nu blir komplett. Detta minskar tidskrävande planeringsuppgifter och ökar effektiviteten i hela processen.

De kompletta produktionsunderlagen kan nu överföras till produktion, alternativt beställas som färdiga plintrader direkt av Phoenix Contact som då levereras färdigmonterade, märkta och klara att montera i skåpet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00