Hem Nyheter Eficode är en Atlassian Platinum Solution Partner i fem länder

Eficode är en Atlassian Platinum Solution Partner i fem länder

Publicerat av: Redaktionen

Eficode, det europeiska DevOps-företaget, meddelade idag att man nått Platinum Partner-status i fyra länder förutom Sverige: Tyskland, Danmark, Finland och Nederländerna.

Eficode är en Atlassian Platinum Solution Partner i fem länder 3Platinum är den högsta nivån i partnerskapsprogrammet som utfärdas av Atlassian i deras Solution Partner Program.

Detta signalerar att Eficode är engagerade och vill sprida sin närvaro som en Atlassian partner i Europa, med specialisering inom DevOps. Atlassians verktyg för teamarbete utgör kärnan i att anpassa DevOps till en företagsmiljö.

”Vårt mål är att sprida införandet av DevOps så att företag kan publicera utmärkt mjukvara snabbare och smidigare. Atlassians verktyg förstärker en innovativ DevOps-kultur, och därför är nyheten om att Eficode blivit en Platinum Solution Partner i fem länder positiv för DevOps i Europa”, säger Ilari Nurmi, VD på Eficode.

Eficode har ett rekord som en betydande DevOps-partner för Atlassian, då företaget utnämndes till årets partner i september 2018. Atlassian kommer även att vara en Platinum evenemangspartner på DEVOPS 2020, Eficodes flaggskepp bland DevOps-evenemangen för tekniska experter och företagsledare.

Hjälper nordiska företag att få ut det mesta av Atlassian-paketet

Atlassian-verktyg som vanligtvis används i en DevOps-miljö är Jira Software, Confluence, Bitbucket och Jira Align. Eficode har över ett decenniums erfarenhet av att hjälpa företag att få ut det mesta av sina Atlassian-verktyg, antingen genom implementering, anpassning, konfiguration, utbildning eller underhåll.

”Vi använder Atlassian-verktyg för att optimera flera av våra produkter. Eficode guidar oss kontinuerligt med deras DevOps-expertis, så att vi använder våra Atlassian-verktyg på det effektivaste sättet”, säger Kenneth Jes Juliussen, chef för utvecklingsstöd på Bankdata, ett av de största finansiella teknologiföretagen i Danmark.

Jämsides med skräddarsydda tjänster tillhandahåller Eficode stöd- och underhållservice för Atlassian-verktygen så att utvecklarna kan arbeta proaktivt med att skapa mervärde för kunderna. Här kan företag känna sig trygga med att svaga punkter och programfixar gällande säkerhet åtgärdas i god tid, samt att insticksprogrammen fungerar bra.

Atlassian-verktygen bildar även en del av Eficode ROOT DevOps-plattformen, som omspänner hela mjukvaruutvecklingens livscykel, från hantering av krav till kontinuerlig leverans (Continuous Delivery) och analys.

Atlassian beskriver Solution Partners “Atlassians rådgivare, konsulter, utbildare och tankeledare värderas mycket högre än vanlig produktexpertis. Solution Partners tillhandahåller konsultation, försäljning och teknisk service för leverans och tillämpning av kundlösningar på Atlassian-produkter.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>