Eficode, Europas ledande DevOps-företag, tillkännager förvärvet av Riada, en marknadsledande leverantör av tjänster kring Atlassians produkter i Sverige.
Hem Nyheter Eficode förvärvar Riada för att förstärka sin position på den svenska Atlassian-marknaden

Eficode förvärvar Riada för att förstärka sin position på den svenska Atlassian-marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Eficode, Europas ledande DevOps-företag, tillkännager förvärvet av Riada, en marknadsledande leverantör av tjänster kring Atlassians produkter i Sverige.

Eficode förvärvar Riada för att förstärka sin position på den svenska Atlassian-marknaden

Då IT kommer att bli den största konkurrensfördelen för många företag ökar behovet av både Atlassians produkter och relaterade tjänster för att utveckla mjukvara bättre.

Eficode har etablerat sin position som DevOps-företag i Europa. Med förvärvet av Riada förstärker Eficode sin tillväxt kring Atlassians produkter och tjänster gällande införandet av DevOps och agila metoder.

Eficode ser Riada som en klar ledare på den svenska Atlassian-marknaden. Riada har genom åren byggt upp en stark och trogen kundbas och har blivit den ledande experten på Atlassians lösningar. Vi är exalterade över en sammanslagning med Riada och ser fram emot växa verksamheten och fortsätta att bistå Riadas kunder med en ännu bredare erbjudande, tillsammans med Riadas erfarna experter, säger Ilari Nurmi, VD för Eficode. Efter förvärvet av Riada kommer merparten av Eficodes intäkter komma från länder utanför Finland. Eficode fortsätter att utöka marknadsandelen inom Atlassians ekosystem och ökar därmed försäljningen av Atlassians tjänster och migrering av Atlassians lösningar till molnet.

Detta förvärv ger möjlighet att tillgodose det ständigt växande kundbehovet, inklusive konsulttjänster inom DevOps, mjukvarudesign, utveckling samt applikationshantering. Det möjliggör också snabbare tillväxt av Eficode ROOT, DevOps-plattformen. Eficode ROOT erbjuder mer än 40 olika DevOps-verktyg som en managerad tjänst. Förutom att bli det ledande DevOps-företaget i Europa utökar Eficode också sitt Atlassian-erbjudande och därmed breddar mot områden som ITSM (IT Service Management) och agila processer även till andra användningsområden som marknadsföring, HR och legal.

”Vi är oerhört glada över sammanslagningen med Eficode som ett nästa steg på vår tillväxtresa. I 15 år har Riada hjälpt företag att bli mer framgångsrika i deras dagliga verksamhet. Det här steget ger oss en möjlighet att stärka och bredda vårt erbjudande till våra nuvarande och våra framtida kunder. Kombinationen av vår expertkunskap inom DevOps, ITSM, agila metoder tillsammans med Atlassians produkter ger oss en stark plattform för framtiden tillsammans med Eficode.”, säger Christian Johansson, VD på Riada.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00