Hem Nyheter Eficode lanserar ny analyslösning för DevOps

Eficode lanserar ny analyslösning för DevOps

Publicerat av: Redaktionen

Eficode, Europas ledande DevOps-företag, tillkännagav idag Eficode ROOT Insights (ROOT Insights), en ny analyslösning för DevOps.

Eficode lanserar ny analyslösning för DevOps 2

Mika Aho och Ilari Nurmi

Lösningen ger både ledning och team välbehövlig synlighet för programvarans livscykel med praktiska instrumentpaneler som samlats in från data som produceras av programvara och DevOps-verktyg.

Eficode ROOT Insights gör det möjligt för team att fortsätta förbättra sig självständigt på ett datadrivet sätt och ger ledningen insyn utan att behöva belasta teamen med rapportering. Analytics-lösningar hjälper till att bygga en datadriven förtroendekultur, en hörnsten i DevOps, smidighet och innovation.

”Som det ledande DevOps-företaget i Europa har vi från chefer i flera branscher hört behovet av större insyn i deras företags programvaruprocesser. Eficode ROOT Insights svarar på denna efterfrågan”, säger Ilari Nurmi, Eficodes vd.

Omedelbar insikt i programvaruskapande och verktyg

Eficode ROOT Insights utgör en del av plattformen Eficode ROOT DevOps, en end-to-end-svit av integrerad och automatiserad programvara och DevOps-verktyg, såsom Atlassian-stacken och open source-system som Jenkins och Kubernetes. ROOT Insights samlar in och visualiserar data från dessa verktyg. Lösningen kan också kopplas till en befintlig verktygskedja som en fristående analyslösning.

ROOT Insights gör det möjligt för företag att spåra hur en funktion rör sig genom flödet.

Ledare och team kan bedöma operativa risker, granska det pågående arbetet och se hur DevOps-omvandlingar fortskrider genom fönstret för verktygsanvändning: använder team bästa praxis?

En anpassningsbar och utbyggbar analyslösning

Som analyslösning för DevOps är Eficode ROOT Insights framtidssäker med visionen att tillhandahålla förutsägbarhet och fånga över ett decennium av kunskap om DevOps bästa praxis från Europas ledande DevOps-företag.

”Vi har byggt ROOT Insights så att vi kontinuerligt kan skapa nya sätt att kombinera data i relevant statistik och visualisera dem. Det breda utbudet av verktyg för plattformen Eficode ROOT DevOps innebär att företag kan använda sina favoritverktyg och hålla sig uppdaterade med de senaste verktygsinnovationerna, samtidigt som de får insyn i programvaruutvecklingens livscykel”, säger Eficode ROOT chef för FoU, Mika Aho.

DevOps har blivit mainstream eftersom det gör det möjligt att skapa programvara snabbare och med högre kvalitet. Den operativa effektiviteten i programvaruproduktion som presenteras av automatiseringsdrivna SaaS DevOps-plattformar, som Eficode ROOT, minskar risken för systemstopp, cyberhot, dataförlust och till och med personalomsättning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>