Eficode vinner två utmärkelser som årets Atlassian-partner 2020: för DevOps och Services
Hem Nyheter Eficode vinner två utmärkelser som årets Atlassian-partner 2020: för DevOps och Services

Eficode vinner två utmärkelser som årets Atlassian-partner 2020: för DevOps och Services

Publicerat av: Redaktionen

Eficode har nu vunnit utmärkelsen för DevOps tre år i rad.

Eficode vinner två utmärkelser som årets Atlassian-partner 2020: för DevOps och Services

Idag har Atlassian utsett Eficode, det ledande DevOps-företaget i Europa, till årets Atlassian-partner 2020 i kategorin DevOps.

Samtidigt utsåg Atlassian Riada – som nu är del av Eficode, till årets Atlassian-partner 2020 i kategorin Services.

Under år 2020 har Eficode och Riada fortsatt att utöka sina Atlassian-tjänster, både som managerade tjänster och professionella tjänster. Dessutom uppnådde företagen stora milstolpar för kunderna genom Jira Align och Jira Service Management. Under 2020 hjälpte de en rad kunder, inklusive VestasVolvoWirelessCar och Nordic Entertainment Group. Införandet av Atlassians produkter och tjänster fortsätter att öka allt eftersom företagen strävar efter differentiering genom programvara.

”Atlassian vill gratulera och tacka Eficode och Riada”, säger Martin Musierowicz, Atlassians chef för Global Channels. ”Solution partners spelar en viktig roll för kundernas framgångar. Därför är vi glada över att kunna lyfta fram några av våra främsta partners, som gör mer än bara det nödvändiga för att tillhandahålla innovativa lösningar och Atlassian-tjänster till våra kunder”.

Eficode är Atlassian Platinum Partner i alla skandinaviska länder samt i Nederländerna, och Gold Partner i Tyskland. Nyligen förvärvade företaget Riada, en marknadsledare inom Atlassian-tjänster i Sverige. Idag har Eficode mer än 400 Atlassian-kunder och Atlassian-lösningar utgör en viktig del av Eficode ROOT, en DevOps-plattform som hanterad tjänst. Tillsammans ökar företagen kunskapen och förståelsen för Atlassian-lösningar och DevOps – vilket i slutänden främjar Atlassians mission: att frigöra potentialen i varje team.

Christian Johansson, chef för Eficodes Atlassian-verksamhet, berättar: ”Både Eficode och Riada har fått utmärkelsen som årets Atlassian-partner flera gånger. Vi ser utmärkelsen för Services som ett bevis på att våra konsultkompetenser är innovativa, rätt i tiden och unika. Under året har både Eficode och Riada utvecklat flera unika tjänster som uppfyller behoven hos våra kunder i hela Europa. Vi kommer fortsätta att utöka och utveckla tjänster, utbildningar och erbjudanden för Atlassian. Jag vill även passa på att tacka våra fantastiska team, våra partners och kunder för denna enastående bedrift – återigen.”

Eficode och Atlassian genomför ett gemensamt webbinarium den 20 maj. Under det här webbinariet får du lära dig hur DevOps knyter samman utveckling, IT-drift och agila team med automatisering via lösningar från Atlassian och andra leverantörer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>