Hem Nyheter Elgiganten går in som huvudpartner till NorthSpawn

Elgiganten går in som huvudpartner till NorthSpawn

Publicerat av: Redaktionen

Med ett helt nytt butiks och marknadskoncept är Gaming och Esport ett av Elgigantens viktigaste satsningsområden.

Elgiganten går in som huvudpartner till NorthSpawn 4Förutom ett större sortiment och en storsatsning på hårdvara och komponenter, vill Elgiganten även betona en av de viktigaste delarna inom Gaming – vänskap och gemenskap. Genom åren har man därför investerat i ett internt utbildnings och Gamingevent för de anställda, utöver det har man har också medverkat på evenemang så som Dreamhack, The Gathering, NPF, Assembly, Spillexpo, Ninjat, Nordsken och Northspawn.

Redan förra året medverkade alltså Elgiganten under Gamingeventet Northspawn, då vallfärdade hundratals förväntansfulla besökare från hela Norden för att uppleva premiären. I år väljer Elgiganten att återigen vara delaktiga i de Västerås baserade gamingeventet, men denna gången i ett större format än tidigare.

– Vi på Elgiganten är stolta över att meddela att vi i år är huvudpartner till NorthSpawn, säger Alexander Åberg, Gamingansvarig på Elgiganten.

NorthSpawn startades med syftet att skapa en trygg och rolig mötesplats för e-sporten där unga och vuxna kan träffas för att skapa gemenskap, knyta nya kontakter och vänskaper, lära sig att driva organisationer och samarbeta under roliga former. Även om det mesta spelandet sker hemma är det viktigt att då och då kunna skapa kontakter och träffa andra med samma intresse. Detta är något Elgiganten håller med om, därför arrangeras NorthSpawn i år med Elgiganten som huvudpartner. Ambitionen är att göra Northspawn till ett av de största och häftigaste Gamingeventen i Norden.

– Efter förra årets succé är det en självklarhet för oss att vara med som partners igen. Denna gången går vi in med ännu mer kraft och tillsammans med Northspawn är vi övertygade om att vi kommer erbjuda ett Gamingevent som man sent kommer att glömma. Förutom en fantastisk show, så kommer ni att få träffa människorna bakom Elgiganten Gaming, säger Alexander Åberg.

På Northspawn kommer Elgiganten att ansvara för aktiviteter och innehåll under hela Gamingeventet. Man kommer även att bidra med teknisk kunskap och utrustning för Esporten, streamingområdet och produktionen. I tillägg kommer man även att sätta upp en butik på expoområdet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>