Elo Touch Solutions utser EET Europarts som distributör i Norden

Distributionsavtalet omfattar Elo’s fullständiga produktportfölj av pekskärmsdatorer, pekbildskärmar och interaktiva skyltar.

Det strategiska samarbets- och distributionsavtalet mellan Elo Touch Solutions, en global leverantör av digitala pekskärmslösningar och EET Europarts är tillämpligt perIT-Kanalen.se november 2016 och omfattar hela produktportföljen av pekskärmsdatorer, pekbildskärmar och interaktiva skyltar.

Med Elo touch produktsortiment kommer EET Europarts kunna erbjuda sina Pos & Auto ID-kunder och installatörer en mycket bredare produktportfölj, och dessutom kunna erbjuda stöd i genomförandet av större POS-projekt.

“Elo Touch Solutions uppfann pekskärmen för över 40 år sedan, och är idag en av de ledande tillverkarna av pekskärmar i världen. I produktportföljen ingår bl.a. ett brett urval av interaktiva pekskärmsmonitorer och all-in-one pekskärmsdatorer”, säger Johanna Pettersson, chef för PoS & Auto ID på EET Europarts AB.” Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Elo, som innebär att vi kan erbjuda våra kunder en starkt erkänt varumärke, vilket ger oss möjlighet att optimera vår produktmix och stärka vår position på marknaden.”

EET Europarts är en ledande IT och elektronikdistributör, och bolagets strategi är att också bli en av de ledande distributörerna inom PoS & Auto ID.

Maarten Bais, General Manager & Vice president EMEA, hos Elo Touch Solutions, är mycket nöjd med avtalet, och han säger: “Med en gedigen historia inom distributionsverksamhet och en räckvidd och erfarenhet som perfekt matchar vår produktportfölj, är EET Europarts en perfekt partner för Elo i Norden. Både våra Point-of-Sales system samt interaktiva digitala skyltar passar in i deras strategi. Vittnesmål från kunder som visat sin uppskattning av EET Europarts har ytterligare övertygat oss om att vi har hittat rätt partner för en framtida tillväxt i regionen.”