EMC är en av Sveriges bästa arbetsplatser

EMC tog i går emot utmärkelsen ”Sverige bästa arbetsplatser 2016” av Great Place To Work Institute Sverige under en gala på Cirkus i Stockholm.

Under kvällen offentliggjordes vilka organisationer som lyckades ta sig in på listan över Sveriges bästa arbetsplatser och EMC placerade sig på en 21:a plats i sin kategori.

mats-oretorp-emcÅrets gala var den 14:e i ordningen. Great Place to Work menar att utmärkta arbetsplatser inte skapas genom bonusar och höga löner, utan genom medarbetarnas upplevda relationer i det dagliga arbetet.

– Vi ser Great Place to Work som en viktig del i vårt långsiktiga arbete med att vara en attraktiv arbetsplats där alla medarbetare känner sig uppskattade, stolta och ser utvecklingsmöjligheter, säger Karin Johansson, Personalchef på EMC Sverige.

– Som en del i det arbetet är det värdefullt för oss att jämföras med andra företag som också har ambitiösa mål för medarbetare och för verksamhetens utveckling. Jag är oerhört stolt och glad över vår placering, säger Mats Oretorp, Sverigechef på EMC.

Post Comment