EMC växer med fem personer

EMC fortsätter att expandera i Sverige och nu anställer företaget fem nya medarbetare till kontoret i Stockholm:  Jonas Almgren, Stefan Redtzer, Bo-Staffan Björnström, Thomas Dahlberg och Theodoros Drakos. Det framgår av ett pressmeddelande som skickades ut den 21 november.

Jonas Almgren kommer att arbeta som Account Manager i EMC:s säljteam för Midmarket. Han kommer senast från Atea och innan dess bland annat Caperio med mångårig erfarenhet inom försäljning, både indirekt och direkt.

Stefan Redtzer går in som säljansvarig för EMCs nordiska mjukvarudivision ASD (Advanced Software Division) och blir en strategisk resurs. Stefan har varit verksam i branschen under många år och kommer senast från Symantec.

Bo-Staffan Björnström går in som Senior Account Manager i SPOSI-teamet – en avdelning inom EMC som är helt ny för den svenska marknaden och som leds av Peter Andersson. Bo-Staffan kommer senast från Tele2 Integration Services och dessförinnan Datametrix Integration AB.

Thomas Dahlberg är systemingenjör och kommer att ingå i EMCs Back Up & Recovery-divison. Han har gedigen teknikkunskap från bland annat Absolute Software och Quest.

Theodoros Drakos börjar som Account Manager i EMCs Enterprise-team med ansvar för ett antal namngivna kunder. Theodoros har arbetat med försäljning i olika roller och han kommer senast från Canvisa Consulting och dessförinnan bland annat Qbranch.

Post Comment