En av Nordens största energikoncerner – Hafslund ansluter sig till abonnemangsappen Mina Tjänster

Norska energikoncernen Hafslund ansluter sig genom sitt dotterbolag SverigesEnergi till abonnemangsappen Mina Tjänster. Utbudet av elavtal fortsätter öka för användarna av appen.

En av Nordens största energikoncerner – Hafslund ansluter sig till abonnemangsappen Mina Tjänster 1“Mina Tjänster är en ny spännande applikation och vi uppskattar nya aktörer som slår sig in på en traditionell marknad. Vi ser samarbetet som en möjlighet – att på ett enkelt sätt kunna erbjuda konsumenten ett förmånligt elavtal. Från första mötet har kontakten med Mina Tjänster varit smidig och vi känner oss trygga i att det kommer bli ett lyckat samarbete att sälja elavtal via Mina Tjänster.” säger Adrian Hermanson, Sales & Operations Manager, SverigesEnergi

“Fler elbolag visar förtroende för oss vilket verkligen ger vatten på vår kvarn. Det är kul och se att fler elhandlare ser möjligheterna med att sälja elavtal via vår plattform. I takt med att fler leverantörer ansluter sig blir det lättare för oss att matcha rätt leverantör med rätt kund .” Joakim Sjöblom, Medgrundare och VD, Mina Tjänster