En av Nordens största energikoncerner – Hafslund ansluter sig till abonnemangsappen Mina Tjänster
Hem Nyheter En av Nordens största energikoncerner – Hafslund ansluter sig till abonnemangsappen Mina Tjänster

En av Nordens största energikoncerner – Hafslund ansluter sig till abonnemangsappen Mina Tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Norska energikoncernen Hafslund ansluter sig genom sitt dotterbolag SverigesEnergi till abonnemangsappen Mina Tjänster. Utbudet av elavtal fortsätter öka för användarna av appen.

En av Nordens största energikoncerner – Hafslund ansluter sig till abonnemangsappen Mina Tjänster 2“Mina Tjänster är en ny spännande applikation och vi uppskattar nya aktörer som slår sig in på en traditionell marknad. Vi ser samarbetet som en möjlighet – att på ett enkelt sätt kunna erbjuda konsumenten ett förmånligt elavtal. Från första mötet har kontakten med Mina Tjänster varit smidig och vi känner oss trygga i att det kommer bli ett lyckat samarbete att sälja elavtal via Mina Tjänster.” säger Adrian Hermanson, Sales & Operations Manager, SverigesEnergi

“Fler elbolag visar förtroende för oss vilket verkligen ger vatten på vår kvarn. Det är kul och se att fler elhandlare ser möjligheterna med att sälja elavtal via vår plattform. I takt med att fler leverantörer ansluter sig blir det lättare för oss att matcha rätt leverantör med rätt kund .” Joakim Sjöblom, Medgrundare och VD, Mina Tjänster

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>