Ny mjukvara säkerställer kundnyttan genom att tillgängliggöra information och kommunikation
Hem Teknik En ny mjukvara säkerställer kundnyttan genom att tillgängliggöra information och kommunikation

En ny mjukvara säkerställer kundnyttan genom att tillgängliggöra information och kommunikation

Publicerat av: Redaktionen

Behovet av att digitalisera sin egen verksamhet för att frigöra tid till och för kund, gav idén till en ny mjukvara som nu lanseras på marknaden.

”Vi saknade möjligheten att bygga vår egen digitala plattform med smarta och enkla funktioner anpassade för medarbetare och kunder”, säger Eszter Horváth Tóthné, grundare och ägare av ConductHub.

I över 30 år har Eszter Horváth Tóthné drivit företag och arbetat inom konduktiv pedagogik – där hon hjälper individer med funktionsnedsättningar, och deras familjer, till ett mer självständigt liv och livslångt lärande. Redan innan pandemin såg hon behovet av och möjligheterna med att digitalisera arbetet runt omkring den konduktiva pedagogiken. Resultatet blev en trestegsraket.

– Vi började att forma ConductMe som är en plattform där människor från hela världen, med ett intresse för konduktiv pedagogik, kan dela kunskap och erfarenhet, kommunicera och skapa nya relationer. Under tiden såg vi behovet av att digitalisera vår egen verksamhet gentemot medarbetare och kunder. Men ingen befintlig lösning kändes riktigt rätt utifrån våra önskemål och krav, berättar Eszter Horváth Tóthné.

Ny mjukvara säkerställer kundnyttan genom att tillgängliggöra information och kommunikationNu lanserar företaget ConductHub – en digital plattform med funktioner som går att anpassa efter verksamhetens behov och med fokus på användaren. Oavsett om det är medarbetare eller kunder, eller både och.

Plattformen är helt webbaserad och ska bidra till ett mer effektivt, smidigare och smartare arbete. Syftet är att frigöra tid för att i stället använda den på bästa sätt, samtidigt som ingen information missas eller försvinner.

På plattformen kan man bland annat samla kunskap, skapa utbildningar, dela dokument, informera och kommunicera i öppna eller privata kundrum. Och målgruppen är tydlig: företag där människor står i fokus.

– Tack vare vår erfarenhet inom omsorg och personlig assistans, har vi förståelse för vad som verkligen skapar värde för kunder, medarbetare och organisationer. Därför kan alla företag använda ConductHub, oavsett storlek, bransch och affärsidé. Jag brukar säga att man får kalla den vad man vill. Plattform, verktyg eller mjukvara. Det viktigaste är att den hjälper dig och dina kunder, förklarar Eszter Horváth Tóthné.

Det var år 1997 som Eszter Horváth Tóthné startade Move & Walk, som idag har verksamheter inom vård, skola och omsorg. Samtliga är baserade på den konduktiva pedagogiken, varför säkerhet och integritet står högst upp på kravlistan utöver enkla och flexibla funktioner.

– Vi hanterar och skyddar känslig information varje dag och vi vet att allt fler efterfrågar det i valet av tekniska lösningar. Därför kan man på ConductHub välja var allt ska lagras, vem som kan ta del av vilket innehåll och om man vill integrera med befintliga arbetssystem. Tanken är att våra kunder ska bygga sitt eget digitala universum för att i slutändan frigöra tid till sina kunder, avslutar Eszter Horváth Tóthné.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>