HCL och Siemens – Enterprise Mobility Management
Hem Nyheter HCL och Siemens – Enterprise Mobility Management

HCL och Siemens – Enterprise Mobility Management

Publicerat av: Redaktionen

Det globala IT-konsultföretaget HCL Technologies (HCL), har ingått ett strategiskt partnerskap med Siemens kring nästa generations teknologier för tillverkande industri (Industri 4.0).

HCL och Siemens - Enterprise Mobility Management 2Partnerskapet innebär att HCL och Siemens ska samarbeta kring Siemens Industry Software Suite, inklusive det öppna och molnbaserade IoT-operativsystemet MindSphere. De konkreta samarbetsområdena omfattar teknologi, applikationsutveckling, connectivity solutions, och marknadsföring.

– Det finns en betydande efterfrågan på initiativ kring Industri 4.0, inte minst i samband med att våra kunder inom tillverkande industri satsar på automation, cyber-physical systems och IoT-teknologier för att skapa smarta ekosystem. Samarbetet med Siemens utgör ett bevis på vår ledande marknadsposition på det här området, säger G.H Rao, President, Engineering and R&D Services, HCL Technologies.

– Vi är övertygade om att HCL är en stark partner som tillför både skalbarhet och ett globalt nätverk av expertis. HCL:s tjänster passar perfekt med våra produkter och plattformar inom tillverkande industri, vilket gör dem till en strategisk partner, säger Paul Kaeley, Senior Vice President, Global Partner Eco-system, Siemens PLM Software.

HCL kan nu erbjuda Siemens MindSphere-lösningar till sina kunder över flera sektorer. Tillsammans med Siemens kommer HCL att fokusera på vidareutveckling och innovation baserat på MindSphere.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>