Hem Produkt Nyheter Epson lanserar industriell DTG-skrivare för tryckerier med stor textilproduktion

Epson lanserar industriell DTG-skrivare för tryckerier med stor textilproduktion

Publicerat av: Redaktionen

SureColor SC-F3000 ger förbättrad tillförlitlighet samt högkvalitativt tryck och flexibilitet vid klädproduktion

Epson lanserar industriell DTG-skrivare för tryckerier med stor textilproduktion 3Epson presenterar en ny DTG-skrivare (direct-to-garment) som erbjuder en låg total ägandekostnad för medelstora klädtillverkare och t-shirtproducenter. Tryckerier som kräver hög precisionsnivå, snabba handläggningstider och förmåga att producera kunders komplexa design på en rad olika plagg, kommer att uppskatta SureColor SC-F3000´s kvalitet och produktionshastighet.

Epson har för första gången introducerat bulkbläck i sitt DTG-sortiment och sänker därmed den totala ägandekostnaden samt minskar driftavbrotten. För att komplettera den intuitiva designen har Epson infört funktioner som gör att även den oerfarna användaren kan arbeta med hög effektivitet längre, samtidigt som utskriftskvaliteten och precisionen konstant bibehålls.

  • Enkel installation
  • 4,3-tums pekskärm med förbättrad funktionalitet
  • Automatisk höjdjustering med sensorer för att automatiskt identifiera höjden på plaggets yta och för att enkelt växla mellan t-shirts, huvtröjor, tygväskor, sweatshirts osv.
  • Bättre utskriftskvalitet med teknik för exakt bläckdroppsplacering
  • Enkel åtkomst för underhåll och med möjlighet att byta förbrukningsdelar

Richard Garp, försäljningsansvarig för Epsons kommersiella produkter, säger: ”Att lyssna på vad verksamheter behöver driver vår innovation framåt – det är denna koppling som hjälpt till att forma funktionaliteten och utformningen hos SC-F3000. Vi har inte bara gjort denna DTG-skrivaren enkel att använda, utan kvaliteten på produktionen vid sådana imponerande hastigheter kommer att ge både en ekonomisk och kreativ effekt för många verksamheter som vill expandera och kontrollera kvaliteten på slutprodukten.”

Han tillägger: ”Det är viktigt för oss att ge våra användare sinnesro och skapa förtroende varje gång de använder SC-F3000. Detta kan uppnås genom att Epson tillhandahåller den kompletta heltäckande DTC-utskriftslösningen: skrivare, bläck, programvara och support”.

SureColor SC-F3000 kommer att vara tillgänglig hos ett fåtal dedikerade återförsäljare från och med juni 2020.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>