Epson står fast vid sin filosofin

Epson står fast vid filosofin att skapa teknik som förbättrar människors liv med de senaste lösningarna för utskrifter och projektion på IFA 2017.

Utställningsbesökarna kommer att bli de första som får se nästa generations EcoTank-skrivare med två stora nyheter:Epson står fast vid sin filosofin 1 en dedikerad fotoserie som har ett bläcksystem med fem färger och en omgjord design med en främre bläckbehållare och förbättrade flaskor för kladdfri användning. EcoTank-skrivarna erbjuder kunder som kan investera i förväg en mycket låg kostnad per sida eftersom de levereras med upp till tre års förbrukning av bläck 1. Läs mer om dessa produkter via länken: https://epson.presspage.com/sv-sv/nasta-generations-ecotank-skrivare-lanseras-pa-ifa/

Peter Settling, Channel Sales Manager på Epson i Sverige, säger att ”vi strävar efter att skapa produkter och innovationer som är viktiga för våra kunder. Vi tacklar vardagsproblem som brist på tid med automatiserade tjänster som ger användarna möjlighet att fokusera på saker som är viktiga för dem. Vi har kompakt, väl genomtänkt och elegant design för begränsade utrymmen och konkurrenskraftigt prissatta produkter fyllda med branschledande funktioner för begränsade budgetar”.

Epsons senaste hemmabioserie har också spännande nyheter. Epson lanserat sin första laserprojektor för exceptionellt korta avstånd för hemmabruk som en flexibel lösning för storbildsupplevelsen. Den har en laserljuskälla med lång livslängd och till skillnad från modeller med standardprojiceringsavstånd är den enkel att ställa in nära visningsområdet. Som sådan kräver den ingen installation och är ett utmärkt alternativ i hem med begränsat utrymme. Den här projektorn ger också användarna större flexibilitet än en TV eftersom visningsytan kan vara mellan 70 och 130 tum. Läs mer om denna produkt här: https://epson.presspage.com/sv-sv/epson-lanserar-den-forsta-kortskjutande-hemmabioprojektorn-med-laserteknik/

Hela projektorserien har också uppdaterats och valts ut för att erbjuda en stor mängd funktioner till rätt pris för alla typer av konsumenter, från hemmabio- och underhållningsentusiaster till de som försöker balansera hem- och jobbanvändning.

Epsons skrivarserie för konsumenter har också uppdaterats för att passa moderna livsstilar. Expression Premium- erbjuder fortfarande imponerande utskriftsfunktioner för hem och foto. De har också ett elegant och nytt kompakt utseende. Skrivare ställs inte längre bara på skrivborden. Med det nya utseendet och dess snygga, rena linjer kan skrivaren placeras på andra ställen i hemmet.

Epsons skrivare för småföretag och hemmakontor har också förbättrats för att göra dem snabbare och effektivare.