Equinix går med i Swedish Data Center Industry Association
Hem NyheterFöretagsnyheter Equinix går nu med i Swedish Data Center Industry Association

Equinix går nu med i Swedish Data Center Industry Association

Publicerat av: Redaktionen

Equnix i Sverige har blivit medlemmar av Swedish Data Center Industry Association.

SDIA är en branschorganisation för aktörer inom datacenterindustrin i Sverige.

Som organisation har man som mål är att främja hållbarhetsinitiativ, samarbeten och långsiktig tillväxt inom området.

Tillsammans med andra medlemmar i organisationen kommer Equinix att arbeta med övriga aktörer inom den svenska datacenterbranschen för att driva utveckling och innovation.

Equinix går med i Swedish Data Center Industry Association

Maria Sundvall, vd på Equinix Sverige

– I dag finns det brådskande globala utmaningar, växande förväntningar från intressenter på att hantera långsiktiga risker och en växande medvetenhet om den digitala ekonomins miljömässiga och sociala påverkan på världen. På Equinix vill vi spela en positiv roll för att skapa en hållbar framtid, och vi tror att vi kan uppnå bättre resultat om vi arbetar tillsammans som bransch. Det är därför vi går med i partnerskapet med Swedish Data Center Industry, säger Maria Sundvall, vd för Equinix Sverige.

Branschförbundet Swedish Data Center Industry Association välkomnar Equinix som Premiummedlem till föreningen.

– Vi är glada över att se Equinix som en aktiv medlem inom föreningen. Som en av de ledande datacenteroperatörerna i världen kommer deras tydliga ambition att arbeta för en hållbar framtid att ge stort värde i föreningen, säger Pär Åberg, styrelseordförande för SDIA.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00