ESET och ALSO i avtal om Skandinavisk distribution
Hem DISTRIBUTÖRALSO ESET och ALSO i avtal om Skandinavisk distribution

ESET och ALSO i avtal om Skandinavisk distribution

Publicerat av: Redaktionen

Eurosecure, exklusiv leverantör för ESET i Norden, har tecknat samarbetsavtal med den internationella distributören ALSO för distribution i de nordiska länderna. Avtalet gäller från och med augusti 2015 och innefattar både boxade och elektroniska produkter för hemanvändare.

eset

Det nya skandinaviska avtalet innebär att ALSO kommer att kunna förse återförsäljare i Danmark, Norge och Sverige med säkerhetsprodukter från ESET. ALSO kommer leverera såväl boxade ESET-produkter som elektroniska ESET-licenser (ESD) till återförsäljare från och med den 10 september 2015. Gratis support ingår till både distributör, återförsäljare och slutanvändare.

– Behovet av en Skandinavisk partner har funnits länge och genom att täcka upp flera länder kommer ALSO att förenkla vårt arbete avsevärt. Vår försäljning har vuxit kraftigt i kanalen trots att antivirusmarknaden har försvagats under en period och nu hoppas vi att vi får ytterligare fart. Tillsammans med ALSO kommer vi att kunna ge ännu bättre service och vi vet att det uppskattas av marknaden, säger Jim Sadejeff, Sales Manager på Eurosecure.

ESET har sedan länge haft ett gott samarbete med ALSO i andra europeiska länder, där särskilt Tyskland har utmärkt sig på ett positivt sätt. För ESETs del innebär det nya avtalet en bra möjlighet att nå en bredare marknad i Skandinavien, där ESET framförallt i Danmark och Norge har saknat en distributörspartner som kan förse återförsäljare med företagets marknadsledande säkerhetsprodukter.

– ALSO strävar alltid efter att erbjuda bra produkter som efterfrågas av våra återförsäljare. Vi är nöjda över att kunna erbjuda marknaden ESETs produkter med support och personlig service, säger Eva Forsgren, Country Manager ALSO Sweden AB.

Även Sverige påverkas av avtalet med ALSO, då många befintliga återförsäljare uttryckt önskemål om ett samarbete med ALSO Sweden AB. Eurosecure och ESET har en uttalad målsättning om att i största möjliga mån gå genom kanalen och samarbetet med ALSO pekar tydligt i samma riktning.

– Vi lyssnar alltid till våra kunder och partners och försöker så långt det är möjligt att tillgodose de behov som finns. Det unika upplägg vi har med våra återförsäljare gäller även när de gör sina inköp genom någon av våra distributörpartners, avslutar Jim Sadejeff.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>