ESET/Eurosecure inleder nordiskt samarbete med Mullvad VPN

Mullvad är en VPN-tjänst som hjälper till att hålla dina online-aktiviteter, din identitet och den plats där du befinner dig för dig själv.

Nu har Eurosecure, antivirus-tillverkaren ESET:s nordiska generalagent skrivit ett avtal med ESET/Eurosecure inleder nordiskt samarbete med Mullvad VPN 1Mullvad som täcker hela norden.

Samarbetet innebär att Mullvad VPN kommer att finnas i de butiker och webshoppar som redan säljer ESET:s produkter. Förpackningarna är traditionella boxar med en anonym aktiveringskod som man använder till sitt Mullvad-konto. Anonymitet är nyckelordet och därför passar Mullvad VPN för ESET-återförsäljare som inte sparar några användaruppgifter.

– Samarbetet gynnar oss båda, säger Jim Sadejeff, nordisk försäljningschef på ESET, och fortsätter med att berätta om att efterfrågan på VPN-tjänster har ökat lavinartat på sistone. Detsamma gäller skydd mot Malware och Ransomware i synnerlighet, och vi är glada att vi nu tillsammans med Mullvad kan erbjuda kunderna både och.

– Vi försöker alltid att lyssna på våra partners och deras önskemål och behov och Mullvad behöver synligheten vi kan erbjuda, tillsammans med våra produkter. Det är ett givande och självklart samarbete åt båda håll, säger Jim.

– Samarbetet är viktigt då Mullvad är inne i en fas av kraftig expansion, där vi lägger vårt fokus på ökad säkerhet och teknikutveckling. ESET som partner och säljkanal passar oss ypperligt och låter oss fokusera på det vi kan bäst, det vill säga att utveckla VPN-tjänsten, säger Jan Jonsson, VD Amagicom AB.