Ett nätverksevent för kvinnor – Women in Business

[KVINNOR PÅ KANALEN] Den 20 november 2017 höll Dustin ett nätverksevent för kvinnor inom IT-branschen.

Ett nätverksevent för kvinnor – Women in Business 1Kvällens tema var digital transformation och hur du lyckas med ett framgångsrikt digitaliseringsarbete. Tre inspirerande talare visade med praktiska exempel på hur du använder dig av rätt verktyg och metoder för att lyckas. Det gavs många hjälpande tips och råd inför framtiden. En viktig grund att stå på är att arbeta med ett ständigt lärande.

Den första talaren var Kristian Lövgren, Business developer på Samsung. Med hans brinnande intresse för hur teknologi påverkar våra liv och vilka teknologiska förändringar som kommer påverka oss framöver demonstrerade han olika tekniska lösningar som effektiviserar din vardag. Som t.ex. Samsung Pay, där du enkelt betalar med din mobil, som ett betalkort.

Anna Gullstrand var kvällens andra talare. Anna är digital expert och organisationsutvecklare, grundare av Studio How och delägare i digitalbyrån Fröjd. Hon har också varit på listan över framtidens kvinnliga ledare fyra år i rad och sitter ordförande för digitalutbildningen Hyper Island samt  programmet Digital Media Creative.

Sist men inte minst talade Jowan Österlund, VD på Biohax International. Han berättade  om möjligheterna i en tidsålder då teknologin, i form av ett litet NFC-chip, flyttar in i kroppen. Chipet sätts in under huden mellan tummen och pekfingret och fungerar som allt ifrån ett passerkort till ett betalkort.

Kvällens event avrundades med mat och mingel.