Ett svenskt startup, EagleDial, har nyligen lanserat sin nya tjänst för röst- och videosamtal
Hem Nyheter Ett svenskt startup, EagleDial, har nyligen lanserat sin nya tjänst för röst- och videosamtal

Ett svenskt startup, EagleDial, har nyligen lanserat sin nya tjänst för röst- och videosamtal

Publicerat av: Redaktionen

Målet är att utmana existerande lösningar för betalnummer och att hjälpa fler företag att komma igång med betalda tjänster över livevideo.

Ett svenskt startup, EagleDial, har nyligen lanserat sin nya tjänst för röst- och videosamtal 2EagleDials webbaserade lösning är både billigare, enklare och säkrare än traditionella betalnummer, och öppnar upp för helt nya tjänster.

Linda von Beetzen, EagleDials VD, säger: “Vi tycker att det ska gå snabbt och enkelt att börja sälja sina tjänster online. Det finns inga bra lösningar för det idag, och de som finns är bundna till telefonnätet och har ett förtjänat dåligt rykte. Vi är stolta över att vara världens första leverantör av röst- och videosamtal med betalning per minut, allt i en webbaserad lösning.”

Med EagleDials nylanserade teknologi, med möjlighet att ta betalt från hela världen, har företaget satt som mål att ändra hur företag och personer säljer sina tjänster. Kunden betalar per minut via sitt kreditkort och säljaren sätter själv sitt pris. Den stora skillnaden mot ett betalnummer är att samtalet går via internet, och inte telefonnätet, och att betalningen inte hamnar på telefonräkningen. En annan fördel är att alla samtal är krypterade mellan köpare och säljare.

Sedan EagleDial lanserade för några veckor sedan har många intresserade företag hört av sig. “Vi har fått förfrågningar från jurister, sjukhus, rekryteringsfirmor och olika call centers sedan vi lanserade”, säger Linda von Beetzen.

För säljare så finns EagleDial tillgängligt i 25 länder och det går att ta emot betalningar från hela världen. Varje säljare får en personlig EagleDial-länk som kunder kan gå till för att ringa från sin webbläsare. Det gör enkelt för säljaren att länka till EagleDial från sin hemsida, app, sociala media-profil eller mailutskick

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>