Euvic startar samarbete med Unity Group
Hem Nyheter Euvic startar samarbete med Unity Group

Euvic startar samarbete med Unity Group

Publicerat av: Redaktionen

Vi stärker vår kompetens ytterligare!

Vi pratar om Unity Group, experter på digital transformation av handel.

Samarbetet gör det möjligt för Euvic att bygga en ledande roll inom den digitala transformationen av handelssektorn i Europa.

Handelstransformation, en viktig framgångsfaktor

Den digitala omvandlingen av företag som accelereras av Covid-19-pandemin har visat att marknaden behöver starka, integrerade aktörer. Med ett brett end-to-end-erbjudande som är attraktivt för lokala och utländska kunder. För Euvic är sammanslagningen ett utmärkt tillfälle att utöka kompetensen och gå in i nya affärsområden.

Med tanke på den ökande betydelsen av e-handel insåg vi behovet av att erbjuda våra kunder nya kompetenser och lösningar. Det är därför vi vill öka utbudet av tjänster och bredda dem med djupare förståelse för den digitala transformationen och lösningar som stöder dess genomförande. Ledningskompetensen hos styrelsen i Unity Group spelar också en avgörande roll. Vi är ganska säkra på att de kommer att stärka hela Euvic -gruppen avsevärt. Vi har en liknande affärsmetod – vi vill vara aktiva på M & A -marknaden och konsekvent bygga upp bilden av en internationell marknadsledare. – Wojciech Wolny, medgrundare och VD för Euvic

För Unity Group är denna fusion en möjlighet att förverkliga sina ansträngningar för att påskynda utvecklingen. Det är också en garanti för bredare tillgång till marknader och industrier där Euvic verkar.

Euvic startar samarbete med Unity GroupAtt gå med i Euvic Group passar väl in i vår långsiktiga strategi om att bli en av Europas bästa partners för digital transformation. Vårt partnerskap är ett ambitiöst steg som gör att vi kan öka omfattningen av verksamheten och snabbare expansion, även internationellt. Efter att ha slutfört en serie transaktioner baserade på utbyte av aktier kommer Unity Group att förbli ett autonomt företag som kommer att ansluta sig till Euvic Group. Samtidigt kommer de befintliga ägarna i Unity Group att bli aktieägare i Euvic. Vi kommer att fungera under samma namn och med samma, eller till och med större team. – Grzegorz Kuczyński, ordförande i styrelsen för Unity Group.

Ett nytt, bredare erbjudande

Tack vare denna sammanslagning kommer båda företagen att kunna skapa en europeisk mästare för digital transformation av handelssektorn. Utöver den ständiga utvecklingen av deras tjänster kommer Unity Group, tillsammans med andra företag inom Euvic Group, söka efter ytterligare samarbeten och tillhandahålla omfattande tjänster i alla projekt som rör digitalisering av företag. Komplementariteten mellan deras erbjudanden kommer också att garantera flera fördelar för deras nuvarande och framtida kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>