Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seminarium: ”Game Changing Data & Analytics”

2016-09-14 @ 08:30 - 10:00 CEST

Seminarium: ”Game Changing Data & Analytics” 1

– James Cotton från Information Builders kommer till Stockholm för att presentera de senaste lösningarna och trenderna inom data och analytics

Onsdagen den 14 september kommer James Cotton till Sverige för att presentera den senaste tekniken och trenderna inom data och analytics. James Cotton är iWay Solution Director på Information Builders, ett globalt ledande företag inom Business Intelligence (BI), analytics och integrationslösningar. Cotton har en lång erfarenhet inom informationsteknologibranschen och har haft ledande positioner på globala IT-företag. På Information Builders hjälper han kunder att nå sina strategiska mål genom att designa lean- och skalbara integrationslösningar, samt Master Data Management-lösningar.

Dagens företagsklimat förändras ständigt och såväl stora som små företag måste vara uppdaterade på den senaste tekniken för att bibehålla sin konkurrenskraft. Self-Service Business Intelligence (BI) och Business Analytics (BA) har på många vis varit omvälvande för ett flertal branscher och blivit en stor tillgång för många organisationer och företag. Med de nya analysverktygen har man kunnat öka de anställdas prestationer och tagit affärerna till helt nya nivåer. Kom och hör James Cotton och hans kollegor från Information Builders presentera den senaste tekniken inom avancerad data och analytics och hur företag, genom att anamma den nya teknologin, kan få bättre beslutsunderlag och nå strategiska fördelar gentemot sina konkurrenter. Cotton kommer bland annat presentera företagets nya tjänst, Business User Edition, en helt ny lösning för self-service-analytics.

– WebFOCUS Business User Edition tar self-service-analytics och BI till en helt ny nivå och riktar sig både till icke-tekniska affärsanvändare som till analytiker, berättar James Cotton. Business User Edition är helt browserbaserad och har ett stort utbud av analys- och samarbetsfunktioner som inte går att hitta i ett stationärt self-service-verktyg. Jag och mina kollegor kommer dessutom ta upp hur man kan undvika datahaveri och fallgropar med self-service-analytics och hur man på ett smidigt sätt kan öka användandet av BI och analytics i en organisation eller ett företag.

Plats: Clarion Hotell Sign Stockholm, Östra Järnvägsgatan 35, Norra Bantorget

Dag: Onsdagen den 14 september

Tid: 8:30-10:00

button-register

 

Detaljer

Datum:
2016-09-14
Tid:
08:30 - 10:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35
Stockholm,
+ Google Map