Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Strukturera ditt arbete med Microsoft Planner

2020-05-19 @ 14:00 - 15:00 CEST

Strukturera ditt arbete med Microsoft Planner 2

Vi bjuder in till Webinar tillsammans med Tech Data där vi går igenom och visar funktionerna som finns i Microsoft Planner.

Har du en 365-licens från Microsoft så har du tillgång till Planner och nu vill vi visa dig hur du kan använda det på smartast sätt.

I dessa tider med distansarbete kan det vara extra bra med lite hjälp kring strukturen i era team och detta kan ni bland annat få hjälp med genom Planner som vi vill visa i detta webinar.

Under Webinaret kommer vi även gå igenom några av de nyheter rörande Planner från Microsoft som ska vara färdigställt till mitten av juli.

Presentatörer: Johan Arlmark, Infozone & Erik Wikholm, Tech Data

Strukturera ditt arbete med Microsoft Planner 3

 

Detaljer

Datum:
2020-05-19
Tid:
14:00 - 15:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>