Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Active Directory Security Baseline Workshop

2015-10-20 - 2015-10-22

Active Directory Security Baseline Workshop 1

INUIT ger sig ut i oktober på en roadshow tillsammans med Active Directory MVP, Derek Melber, där han delar med sig av sin erfarenhet och kunskap om hur man skapar en säker Windowsmiljö. Vi besöker Malmö, Göteborg och Stockholm. Välkommen!

Minska sårbarheterna i din Windowsmiljö

Att skapa en säker Windowsmiljö är en prioriterad fråga för de flesta organisationer idag. Säkerhet har alltid varit viktigt men utvecklingen mot dagens avancerade attacker gör att vi alla måste förstå hotbilden och agera utifrån den för att skapa en säker IT-miljö. I denna workshop kommer Derek Melber, Active Directory MVP, visa dig hur du samlar in, analyserar, konfigurerar och övervakar de viktigaste säkerhetsinställningarna i Windows Active Directory och servrar.

Derek kommer visa hur du gör det som Microsoft säger är nästan omöjligt att göra. Genom att använda inbyggda, fritt tillgängliga och kostnadseffektiva verktyg, kommer Derek ge dig allt du behöver för att få full kontroll över din Windows-säkerhet och därmed bidra till att minska attackytan på din Windows-miljö.

 

20 oktober (Malmö)                 Clarion Hotel & Congress Malmö Live

21 oktober (Göteborg)            Clarion Hotel Post

22 oktober (Stockholm)          7A ODENPLAN

Tid: 09:00 – 16:00

 

Mer info och anmälan

Workshop-D-Melber-580x400_V2 Inuit

 

 

 

 

 

 

 

 

Vid eventuella frågor vänligen kontakta: markus.arvidsson@inuit.se

 

 

 

Detaljer

Börjar:
2015-10-20
Slutar:
2015-10-22
Evenemang Kategori:

Arrangör

Inuit