Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Almedalsveckan 2017 i Visby innerstad – aha IT-Media bevakar Almedalen hela veckan

2017-07-03 @ 08:00 - 2017-07-10 @ 17:00 CEST

Almedalsveckan 2017 i Visby innerstad - aha IT-Media bevakar Almedalen hela veckan 1

Evenemangen under Almedalsveckan genomförs i Visby innerstad. Arrangörer hyr lokaler eller mark där de bjuder in till sitt evenemang.

Arrangörerna och evenemangen som finns med i Almedalsveckans officiella program har ansökt om att få vara med och blivit godkända. För att bli godkänt krävs att evenemanget uppfyller vissa kriterier som att lyfta en aktuell samhällsfråga och erbjuda möjlighet till dialog. Samtliga evenemang som finns i vårt program är kostnadsfria och öppna för alla. Ta en titt i Program 2016 så får du en bild av mängden, mångfalden och bredden.

Huvudarrangörer är riksdagspartierna
Riksdagspartierna, som är veckans huvudarrangörer, disponerar Almedalens parkområde den dag de har sin taldag. Talarschemat är rullande från år till år. Partiledarnas tal hålls vanligtvis klockan 19.00. Partierna har ofta flera seminarier under den egna dagen, men också under andra dagar i veckan.

Alla kan bli arrangörer
Om du vill delta i Almedalsveckan som arrangör av ett seminarium, en mötesplats eller heta stolen.  Läs informationen under Arrangör och de instruktioner som finns. Klicka http://www.almedalsveckan.info/arrangor

Alla kan delta
Vill du delta som besökare och ta del av utbudet så är det bara att komma till Gotland och Visby. Läs mer under Besökare, där du hittar nyttiga länkar. Klicka http://www.almedalsveckan.info/besokare

Detaljer

Börjar:
2017-07-03 @ 08:00 CEST
Slutar:
2017-07-10 @ 17:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

Visby Gotland
Visby, Sweden + Google Map