Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

​Arrow Cyber Crime Serie – Del #1

2022-03-15 @ 09:30 - 11:00 CET

​Arrow Cyber Crime Serie – Del #1

Nästa cyberattack händer just nu. Och sedan igen. ​

Hur undviker man att spela huvudrollen i nästa attack? Och hur tar man sig tillbaka om det sker?

​Du som är beslutsfattare inom IT-säkerhet, delta kostnadsfritt i Arrow Cyber Crime Serie för perspektiv, diskussion och praktiska tips. ​Del #1 hålls digitalt.

Är dina medarbetare ett hot?
Hur hotaktörer går till väga för att identifiera och utnyttja sårbarheter hos medarbetare

Vi bär alla ett gemensamt ansvar att skydda barn och förhindra att CSAM (Child Sexual Abuse Material) sprids på nätet. Genom att detektera och hantera eventuella flöden av CSAM och annat olämpligt material har företag och myndigheter dessutom möjlighet att förhindra annan olaglig verksamhet som riktas mot den egna organisationen. Hör Carolina Angelis berätta hur dagens hotaktörer går till väga för att identifiera och utnyttja sårbarheter hos medarbetare för att tillskansa sig åtkomst till IT-miljöer och företagshemligheter – och hur man kan arbeta proaktivt för att minska risken att de lyckas. På agendan står också en paneldebatt där ämnet diskuteras vidare med representanter från NetClean, VMware och IBM innan vi avslutar med lunch. Säkra din plats idag!

​Arrow Cyber Crime Serie - Del #1 2

AGENDA:

09.30 – 09.40: Välkommen till Arrow Cyber Crime Serie​

09.40 – 10.30: Keynote av Truesec, Carolina Angelis​

10.30 – 11.00: Paneldiskussion (NetClean, IBM, VMware och Truesec)​

Detaljer

Datum:
2022-03-15
Tid:
09:30 - 11:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>