Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arrow Omvärldsanalys – Tomorrow’s IT Today

april 7 @ 08:00 - 17:00 CEST

Arrow Omvärldsanalys – Tomorrow’s IT Today

Tycker du också att det är svårt att hänga med i allt som händer på Datacenterområdet?

Massor av nyheter som man kanske borde ha koll på men inte hinner… Arrow ECS har lösningen för dig!

Arrow ECS har lösningen för dig! Med Arrows Omvärldsanalys ger vi dig senaste nytt från de största och mest tongivande spelarna på DC-marknaden, samt från uppstickare som det kan vara bra att känna till.
Vi fokuserar på det som är både nytt och hett! Vi spanar efter både teknik- och affärsnytta och hur man kan konsumera dessa (pay per use modeller). Till detta lägger vi till lite rykten och skvaller inom branschen. Tänk dig SVTs rapport fast bara med IT nyheter – men inget väder…!
Allt detta förpackat på 30 minuter, 08:30 – 09:00. Anmäl dig till vår serie av uppdateringer på datumen nedan. En anmälan, regelbundna uppdateringar.
– Tisdag 5 april, kl 08.30 – 09.00
– Tisdag 3 maj, kl 08.30 – 09.00
– Tisdag 7 juni, kl 08.30 – 09.00
– Tisdag 5 juli, kl 08.30 – 09.00
anmäl-grön

Detaljer

Datum:
april 7
Tid:
08:00 - 17:00 CEST
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>