Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Building a Culture of Automation – NinjaOne Webinar

2023-06-14 @ 18:00 CEST

Building a Culture of Automation – NinjaOne Webinar

Building a Culture of Automation

Utforska hur IT-teams kan bygga upp en automatiseringskultur för att uppnå operativ effektivitet och leverera exceptionella IT-tjänster. Vi kommer att fördjupa oss i de nyckelområden där automatisering av IT- och enhetshantering är mest effektiv och ge praktiska hands-on exempel på hur automatisering kan hjälpa IT-proffs att effektivisera dessa arbetsuppgifter och frigöra resurser för mer strategiskt arbete.

Vi kommer även att diskutera hur IT-leverantörer och IT-teams kan fostra en automatiseringskultur inom sina organisationer och dela med oss av de bästa metoderna för att identifiera områden där automatisering kan tillämpas, bygga upp stöd bland kollegorna och skapa en handlingsplan för automatiseringsprojekt.

Registrera dig här!

ninjaone.se

 

Detaljer

Datum:
2023-06-14
Tid:
18:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00